Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου από 21 έως 28 Δεκεμβρίου.

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου από 21 έως 28 Δεκεμβρίου.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης
Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Κατά τη διάρκεια της Ιεράς Ακολουθίας θα τεθεί σε προσκύνηση η τιμία κάρα του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής Βεροίας με την ευκαιρία της εορτής της Αγίας Αναστασίας της Φαρμακολυτρίας.

Την Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου στις 7:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» και θα αναπτύξει το θέμα: «Τα Χριστούγεννα είναι η ημέρα του Θεού» στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό  «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου το πρωί θα δεχθεί τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα έμπροσθεν του Μητροπολιτικού Μεγάρου Βεροίας.

Την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό των Χριστουγέννων στον Ιερό Ναό του Οσίου Αντωνίου Πολιούχου Βεροίας, όπου θα ομιλήσει ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου, Δρ. Θεολογίας και Αρχιερατικός Επίτροπος Βεροίας, π. Στυλιανός Μακρής.

Το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου στις 5:00 π.μ. θα ιερουργήσει στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου Βεροίας επί τη δεσποτική εορτή της του Χριστού Γεννήσεως.

Την Κυριακή 26 Δεκεμβρίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ναούσης. Στο τέλος της Θείας Λειτουργίας θα πραγματοποιηθούν οι βραβεύσεις φοιτητών από το Ίδρυμα «Μητροπολιτικόν Κέντρον Πολιτισμού ΠΑΝΤΑΝΑΣΣΑ».

Την Τρίτη 28 Δεκεμβρίου στις 6:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας