Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου έως 19/6

Πρόγραμμα Σεβασμιωτάτου έως 19/6
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης
Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων:

 

 

Την Παρασκευή 13 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ. στον Ιερό Ναό των Αγίων Αναργύρων Βεροίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την Εσπερίδα Κατηχητών και Κυκλαρχών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των «ΛΑ΄ Παυλείων».
Το Σάββατο 14 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στην τοπική κοινότητα του Αγίου Γεωργίου Δοβρά Βεροίας. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας θα παραστεί και θα χαιρετίσει την Ημερίδα πρεσβυτερών και μητέρων κληρικών, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των «ΛΑ΄ Παυλείων».
Τo Σάββατο 14 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βεργίνης.
Την Κυριακή 15 Ιουνίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή των Αγίων Πάντων Βεργίνης.
Την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια θα παραστεί και θα χαιρετίσει την εκδήλωση μνήμης για τους αείμνηστους Άρχοντες Πρωτοψάλτες με τίτλο: «Αρχόντων μνήμη», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των «ΛΑ΄ Παυλείων».
Τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 7:00 μ.μ. στο Παύλειο Πολιτιστικό Κέντρο στη Βέροια θα παραστεί και θα χαιρετίσει την παρουσίαση του νέου βιβλίου με τίτλο: «Συμβολή στην ιστορία της Ιεράς Μονής Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Μουτσιάλης», η οποία θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των «ΛΑ΄ Παυλείων».
Το διάστημα από 17 έως 19 Ιουνίου κατόπιν ευγενούς προσκλήσεως θα μεταβεί στο Έσλινγκεν της Γερμανίας, όπου θα προεξάρχει λατρευτικών εκδηλώσεων.
ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας