Σε ρυθμούς Καρναβαλιού η Κρύα Βρύση

Σε ρυθμούς Καρναβαλιού η Κρύα Βρύση

30o Καρναβάλι Κρύας Βρύσης

                                    

 

Με πυρετώδεις ρυθμούς συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διοργάνωση των καρναβαλικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν το 2024 στην Κρύα Βρύση. Ολόκληρο το επιτελείο του Εμπορικού Συλλόγου Κρύας Βρύσης, μαζί με δεκάδες εθελοντές, εργάζεται όλο αυτό τον καιρό με αποκλειστικό θέμα το 30ο Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης.

 


Οι υπεύθυνοι έχουν οργανώσει εδώ και καιρό το πλάνοτους για τις φετινές εκδηλώσεις. Συνεχίζονται εντατικά οι κατασκευές των αρμάτων που θα συμμετέχουν στην Μεγάλη Παρέλαση την Κυριακή 17/3στις 3:00 μ.μ. στονπεζόδρομο της Κρύας Βρύσης. Μάλιστα αυτό κίνησε και την ΕΡΤ3 και συγκεκριμένατην εκπομπή «Περίμετρος» όπου έκανε απευθείας σύνδεση με το καρναβαλικό εργαστήριο.  

 


Αξίζει να αναφέρουμε ότι στην παρουσίαση του φετινού καρναβαλιού, θα είναι ομοναδικός Αλέξανδρος Τσουβέλας που αναμένεται να ξεσηκώσει τον κόσμο.

 

 

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ξεπεράσει τα περσινά δεδομένα και αυτό το στοιχείο, είναι που δίνει το δικαίωμα στους διοργανωτές να πιστεύουν ότι και φέτος το Καρναβάλι της Κρύας Βρύσης θα κυριαρχήσει στο χώροτων καρναβαλικών εκδηλώσεων. Μάλιστα έχει επιβεβαιωθεί και η συμμετοχή της ομάδας Cheerleading Volcanoz από τη Θεσσαλονίκη που με τις φιγούρες και τα ακροβατικά τους θα σας απογειώσουν.

 

 

Το πλήρες πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα αλλά θεωρούνται σίγουρες οι ημερομηνίες:

 


Κυριακή 10 Μαρτίου – 12:00 όπου θα λάβει χώρα το παιδικό κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού,

 


Σάββατο 16 Μαρτίου – 11:00 με το «ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΖΩ» που είναι ένα παιδικό υπερθέαμα για παιδιά (αλλά και για μεγάλους) με κλόουν,ξυλοπόδαρους, γαϊτανάκι, λίμπο, facepainting και πολλές εκπλήξεις

 


Σάββατο 16 Μαρτίου – 14:00 όπου θα γίνει το κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και αναμένεται να λάβουν δράση οι μεγάλοι που με υπομονή θα πρέπει να ανακαλύψουν το έπαθλο μυστήριο.

 


Κυριακή 17 Μαρτίου που είναι η μεγάλη παρέλαση των αρμάτων στις 3:00 το μεσημέρι, αλλά θα έχουμε προθέρμανση από τις 2:00 το μεσημέρι με ένα απολαυστικό DJ SET σε καρναβαλικούς  ρυθμούς. Ενώ από τις 18:00 όπου θα γίνει το κάψιμο του Καρνάβαλου μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες θα υπάρξει ξεφάντωμα στην ΚεντρικήΠλατεία.

 


Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής αρμάτων και πεζοπόρων τμημάτων καθώς επίσης και για χορηγίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα 6973714404 – 6934305115. Επίσης στο https://kriavrisi-carnival.gr και σε Facebook και Instagram (Καρναβάλι στην Κρύα Βρύση).

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας