Στις 6 & 7 Ιουλίου o Μητροπολίτης μας στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού

Στις 6 & 7 Ιουλίου o Μητροπολίτης μας στην πανηγυρίζουσα Ι. Μονή Αγίας Κυριακής Λουτρού

Την Τρίτη 4 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό και στην Παράκληση του Αγίου Λουκά του Ιατρού στον Ιερό Ναό του στην Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά Βεροίας και θα τελέσει Κουρά Μοναχού. Η Ιερά Ακολουθία θα μεταδοθεί απευθείας στην ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, στην αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Την Τετάρτη 5 Ιουλίου στις 10:30 π.μ. θα τελέσει επιμνημόσυνη δέηση στο Άλσος Αγνοουμένων της Κυπριακής Τραγωδίας στη Βεργίνα.

 

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 7:00 μ.μ. θα χοροστατήσει στον Εσπερινό στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής στο Λουτρό.

 

Την Πέμπτη 6 Ιουλίου στις 9:00 μ.μ. θα ομιλήσει στη σειρά των ομιλιών «Επισκοπικός Λόγος» μέσα από την ιστοσελίδα της Ιεράς Μητροπόλεως, την αντίστοιχη σελίδα στο Facebook και τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παύλειος Λόγος 90,2 FM».

 

Την Παρασκευή 7 Ιουλίου το πρωί θα ιερουργήσει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίας Κυριακής στο Λουτρό και θα τελέσει Χειροτονία Διακόνο

 

Την Κυριακή 9 Ιουλίου το πρωί θα λάβει μέρος στο Αρχιερατικό Συλλείτουργο στον Προσκυνηματικό Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Θεσσαλονίκης, όπου στο τέλος θα τελεστεί το εικοσαετές μνημόσυνο του γέροντος του, μακαριστού Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης Παντελεήμονος Β´ Χρυσοφάκη.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας