Σχοινάς Ημαθίας:Mητροπολίτης Βεροίας:¨Ας αξιοποιήσουμε την πνευματική ευκαιρία¨-Τι δήλωσε για το θαυμαστό γεγονός στο ξωκλήσι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου(βίντεο) Κύριο

Σχοινάς Ημαθίας:Mητροπολίτης Βεροίας:¨Ας αξιοποιήσουμε την πνευματική ευκαιρία¨-Τι δήλωσε για το θαυμαστό γεγονός στο ξωκλήσι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου(βίντεο)

Την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, στις 18:00 ,στο Ιερό Παρεκκλήσι της Αγίας Ειρήνης Χρυσοβαλάντου στο Σχοινά Ημαθίας, τελέστηκε Ακολουθία του Μεγάλου Απόδειπνου Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Βεροίας, Ναούσης & Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων ο

οποίος απηύθυνε λόγο ψυχοφελή στους πιστούς με αφορμή του θαυμαστού γεγονότος ανάβλυσης ευωδίας όπισθεν της κόγχης του ιερού βήματος του Παρεκκλησίου.

Δείτε το λόγο που απηύθυνε στους πιστούς:

 

 

Για την ιστορία:

Το alexandriamou.gr το βράδυ της Κυριακής 11 Μαρτίου 2018 έγινε δέκτης τηλεφωνημάτων και μετέδωσε πρώτο

ότι άρχισε να ευωδιάζει μια ευχάριστη και έντονη μυρωδιά,
στον προαύλειο χώρο πίσω από το Ιερό στο εκκλησάκι της Αγίας Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στο Σχοινά Ημαθίας.

Εκατοντάδες πιστοί συρρέουν ασταμάτητα αφού ο χώρος συνεχίζει να ευωδιάζει με μεγάλη ένταση.
Σπάνιο το φαινόμενο αφού διαφοροτρόπως το Θείο ενεργεί.
Εμείς, με βάση το γεγονός, καταγράφουμε και λέμε ότι είναι μια ξεχωριστή και απτή προσφορά, δωρεά, ευλογία και χάρη για τους παντοιοτρόπως θλιμμένους της ζωής.
Εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι και στο άκουσμα ότι ο προαύλειος χώρος ευωδιάζει, τονώνεται η πίστη αναπτερώνεται το ηθικό και κρατύνετε η ελπίδα.

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας