¨Τα Παιδιά της Άνοιξης¨ παρουσιάζουν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Η ιστορία έως τώρα»

¨Τα Παιδιά της Άνοιξης¨ παρουσιάζουν τη μουσικοθεατρική παράσταση «Η ιστορία έως τώρα»

O Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.Ημαθίας «Τα παιδιά της άνοιξης» διοργανώνει την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 στις 18:00 στο Χώρο Τεχνών στη Βέροια μια μουσικό – θεατρική παρουσίαση των δράσεων της καμπάνιας για την ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ στην Πατρίδα Ημαθίας με τίτλο «Η ιστορία έως τώρα».

 

Η καμπάνια της ανέγερσης κλείνει τρία χρόνια από το ξεκίνημά της και κατά την διάρκειά της πραγματοποιήθηκαν διάφορες παράλληλες δράσεις για την υποστήριξή της. Όλες αυτές οι δράσεις θα παρουσιαστούν επί της οθόνης ενώ πολλές από αυτές θα διαδραματιστούν παράλληλα και επί σκηνής. Η καμπάνια μας ολοκληρώνεται με την τελευταία μας δράση με τίτλο «Βάλε το αποτύπωμά σου!» που αποσκοπεί στην αναζήτηση 180 Χρυσών Δωρητών που θα προσφέρουν τα χρήματα τα οποία και θα επιταχύνουν την έγκαιρη και άρτια υλοποίηση του έργου αυτού.

 

Μαζί μας θα βρίσκονται ο Ματθαίος και ο Κωνσταντίνος Τσαχουρίδης, καθώς ο Ματθαίος συμμετέχει στην δράση με τίτλο «Έλα στην θέση αυτών των παιδιών» ενώ ο Κωνσταντίνος με το τραγούδι «Παιδιά της Άνοιξης» που κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό από την Heaven Music

 

Την εκδήλωση παρουσιάζουν ο Νίκος Βουδούρης και η Αλίνα Μαυροπούλου, ενώ συμμετέχει και η Ελένη Καμπάκη.

 

Η παρουσία στην εκδήλωση θα πραγματοποιείται με την επίδειξη της δωρεάν πρόσκλησης σας που μπορείτε να προμηθευτείτε στο τηλ.2333027212.

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:

 

Η ιστορία μας
Έλα στην θέση αυτών των παιδιών
Το τούβλο μας... μια ιδέα από τους Beatles
Είναι στο χέρι σου...
Ένα μεγάλο ευχαριστώ!
Τα τραγούδια της Μαρίας και του Δημήτρη
Τι είναι ο αυτισμός;
O Bili... ο πρεσβευτής του έργου μας!
Οι δράσεις του Bili
Βάλε το αποτύπωμά σου!
Ρωτάμε την πρόεδρο...
Το τραγούδι «Παιδιά της Άνοιξης»

 

Στο φουαγιέ του Χώρου Τεχνών θα λειτουργεί η 2η έκθεση παιδικής ζωγραφικής με τα έργα 1.295 μικρών καλλιτεχνών αποτυπωμένα πάνω σε υφασμάτινες τσάντες από 21 δημοτικά σχολεία από όλη την Ημαθία. Οι ζωγραφιές θα πωλούνται έναντι συμβολικής τιμής σε μορφή δωρεάς σε ειδικά διαμορφωμένο κυτίο, το αντίτιμο θα είναι στην ευχέρεια του επισκέπτη.

 

Ομάδα Επικοινωνίας και Στρατηγικής της Καμπάνιας για την Ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. στην Πατρίδα Βέροιας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας