Τελετή παράδοσης-παραλαβής Διοικήσεως της Σχολής Αεροπορίας Στρατού(ΣΑΣ) στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας Κύριο

Τελετή παράδοσης-παραλαβής Διοικήσεως της Σχολής Αεροπορίας Στρατού(ΣΑΣ) στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Τελετή παράδοσης - παραλαβής Διοικήσεως της Σχολής Αεροπορίας Στρατού πραγματοποιήθηκε στο Αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας Ημαθίας.

Ο Διοικητής Συνταγματάρχης(ΑΣ) Σουλτανίδης Δημήτριος παρέδωσε την Παρασκευή 6 Ιουλίου 2018 τη διοίκηση της Σχολής Αεροπορίας Στρατού (ΣΑΣ)

στον Συνταγματάρχη(ΑΣ) Μπινιατίδη Νικόλαο, ο οποίος πρόσφατα διετέλεσε υποδιοικητής της ΣΑΣ.
Παραδίδοντας ο απερχόμενος Διοικητής, αναλαμβάνει καθήκοντα υποδιοικητή στο Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού (ΚΕΑΣ) με διοικητή τον Ταξίαρχο Δημόπουλο Χρήστο.

Στον αγιασμό χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ.κ. Παντελεήμων.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε παρέλαση τμημάτων ενώπιον των διοικητών και τέλος παρατέθηκε δεξίωση για τους παρευρισκόμενους.

Στην τελετή παραβρέθηκαν ο Υπδκτης 1ης Μεραρχίας Πεζικού Ταξίαρχος Κορδούλης Π., ο Δκτής 1ης ΤΑΞΑΣ Ταξίαρχος Μαντζουράνης Γ., ο Δκτης της Ταξιαρχίας Διαβιβάσεων Ταξίαρχος Φανιός Ν., ο Υποδκτής της 71 Α/Μ ΤΑΞ Σχης Μποσμαλής Γ., ο Δκτής του Α. Τ. Αλεξάνδρειας Κυριακίδης Ν., οι βουλευτές Ημαθίας Αντωνίου Χρήστος και Βεσυρόπουλος Απόστολος και ο Περιφερειακός Σύμβουλος Θεσσαλίας Παιδής Αθανάσιος.

Eπίσης στην τελετή παραβρέθηκαν αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, διατελέσαντες Διοικητές του 3ου ΤΕΑΣ, απόστρατοι Αξιωματικοί της Αεροπορίας Στρατού, καθώς και εκπρόσωποι των τοπικών πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών και πλήθος κόσμου.

 

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας