Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και περιχώρων Κύριο

Το νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και περιχώρων

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2020 πραγματοποιήθηκε στην Αλεξάνδρεια η εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση του Συλλόγου Προσκυνητών Αγίου Όρους Αλεξάνδρειας και περιχώρων.

Αφού συζητήθηκαν όλα τα θέματα που είχαν καθοριστεί, οι συμμετέχοντες προχώρησαν στη διαδικασία εκλογής του νέου διοικητικού συμβουλίου και της εξελεγκτικής επιτροπής του Συλλόγου.

Το νέο ΔΣ που προέκυψε από τις διαδικασίες είναι το ακόλουθο: Μαυρόπουλος Γεώργιος Πρόεδρος, Καραμπάσης Αθανάσιος Αντιπρόεδρος, Αγιολίτης Γεώργιος Γ. Γραμματέας, Νοτόπουλος Χρήστος ταμίας, Καραμπατζιάκης Νικόλαος υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων και εκδηλώσεων, Μπαντώλας Διονύσιος υπεύθυνος Μητρώου μελών και ευρετηρίου, Μεσσαλάς Ερωτόκριτος υπεύθυνος κινητής περιουσίας, Τοπάλης Δημήτριος αναπληρωματικό μέλος.

Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν: Δημητρίου Στέφανος, Πούλιος Αλέξανδρος και Γιαννουλέλης Χαράλαμπος. Αναπληρωματικό μέλος ο κ. Παπαδόπουλος Ευθύμιος. Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Γεν. Συνέλευσης απονεμήθηκε, ύστερα από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ., τιμητική πλακέτα στον κ. Τοπάλη Δημήτριο για την προσφορά του στο διοικητικό έργο του Συλλόγου.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας