8 Χρόνια ALEXANDRIAMOU.GR! Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους αναγνώστες μας με SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ και ΔΩΡΑ Τεχνολογίας! Κύριο

8 Χρόνια ALEXANDRIAMOU.GR! Ένα μεγάλο Ευχαριστώ στους αναγνώστες μας με SUPER ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ και ΔΩΡΑ Τεχνολογίας!

Το ALEXANDRIAMOU.GR έκλεισε 8 χρόνια ζωής...ένα σύγχρονο ενημερωτικό site που αντιμετωπίζει επαγγελματικά, όχι μόνον την τρέχουσα ενημέρωση για την πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή, αλλά και για όλες τις εκφάνσεις της (πολιτισμός, αθλητισμός, υγεία, τεχνολογία, Ιστορία κ.τ.λ.), και επιθυμεί να προσφέρει ωφέλιμο έργο στον τόπο, σταθερά προσηλωμένο στις αρχές της ελευθεροτυπίας και της αντικειμενικής, αδέσμευτης δημοσιογραφίας.

 

Χιλιάδες άρθρα, εικόνες και βίντεο, αγαπημένοι αναγνώστες, εκατομμύρια likes όσα και τα ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου σε σας που μετατρέψατε το alexandriamou.gr σ' ένα απ' τα πιο αγαπημένα site!

 

Η σοβαρότητα και η υπευθυνότητα, με βάση τις οποίες αναδεικνύονται και παρουσιάζονται γεγονότα και προβλήματα, κατατάσσουν το alexandriamou.gr στην πρώτη θέση της προτίμησης και πάνω από όλα, της εκτίμησης της κοινής γνώμης, παρά τις τόσο δύσκολες συνθήκες που επικρατούν και τις πρωτόγνωρες προκλήσεις που αντιμετωπίζει επιλέγοντας να παραμείνει στο πλευρό των πολιτών αφουγκραζόμενο τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

 

Το alexandriamou.gr επιχειρεί σύγχρονη και διεισδυτική ματιά στα γεγονότα, εμπνέει αξιοπιστία, συμβάλλει στην άμεση και έγκυρη ενημέρωση με πλούσιο ρεπορτάζ και σεβασμό στον αναγνώστη υπηρετώντας την ελεύθερη διακίνηση απόψεων, θέσεων και ιδεών, δημιουργώντας ακόμη και πρωτοποριακές στήλες όπως π.χ. σατυρική και αγκαλιάζοντας το καθετί διαφορετικό.

 

Στην εποχή της υπερπληροφόρησης, της ταχύτατης μετάδοσης των ειδήσεων, χωρίς διασταύρωση πηγών πολλές φορές από ανίδεους και μη καταρτισμένους, και της «πανδημίας» των fake news, η αξιόπιστη και αμερόληπτη δημοσιογραφία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία.

 

Ο τόπος έχει ανάγκη από ενημέρωση, με σύγχρονο λόγο που δεν έχει ως δεκανίκι το κουτσομπολιό, τις φήμες, την κατευθυνόμενη προπαγάνδα, τις άνωθεν εντολές και άλλες σκοπιμότητες, προκειμένου όλοι να αξιολογηθούν και να κριθούν με βάση την πραγματική εικόνα της καθημερινότητας.

 

Στόχος τα 8 χρόνια του Alexandriamou.gr, να γίνουν 88 και 108... αγκαλιάζοντας πάντοτε όλες τις καινοτόμες ψηφιακές ιδέες και μένοντας πιστό στις αρχές της δημοσιογραφίας που έχει διδαχθεί στα θρανία από αξιόλογους δημοσιογράφους. Θα έρθει ακόμα πιο κοντά σας και θα ενισχύσει την σχέση εμπιστοσύνης που χτίστηκε όλα αυτά τα χρόνια συνεχίζοντας στον ίδιο δρόμο της αξιοπιστίας και του σεβασμού στη σωστή ενημέρωση. Έτσι ανταποδίδει στο ελάχιστο την προτίμησή σας στη δουλειά που προσφέρει...ακολουθώντας το δρόμο της Αλήθειας, της Ηθικής και των Αξιών με τις οποίες πορεύεται χωρίς δεύτερες σκέψεις σε αυτό το μαγικό ταξίδι...που ξεκίνησε στις 31-1-2014 στις 12 τα μεσάνυχτα...!

 

¨Το διαβάσαμε στο alexandriamou.gr¨...είναι ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΕΙΔΗΣΗ αυτό λένε οι πολίτες!

 

Όλους εσάς τους αναγνώστες, τους συνεργάτες, έναν έναν ξεχωριστά θέλω να σας ευχαριστήσω όπως και όλα τα άλλα ενημερωτικά site και blogs γιατί βοηθάτε να γίνουμε καλύτεροι!

 

Όμως συνηθίζω να εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου με πράξεις!

 

Συγκεκριμένα...με ένα super διαγωνισμό για τα 8 χρόνια του alexandriamou.gr που θα κληρώσει 4 ΔΩΡΑ τεχνολογίας σε κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2022! (Mπορείτε να δηλώνετε συμμετοχή μέχρι την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022 στις 18.00)

 

1ο ΔΩΡΟ Mi Smart Band 6 (Smart watch)

Οθόνη πλήρους οθόνης 1,56" Επιλέξτε μεταξύ οθονών 60+ ζωνών
Οθόνη AMOLED 326 ppi, συγκρίσιμη με οθόνες smartphone
30 λειτουργίες φυσικής κατάστασης Αυτόματη ανίχνευση έξι λειτουργιών φυσικής κατάστασης
Παρακολούθηση καρδιακών παλμών Παρακολούθηση σκαμπανεβάσεων
Παρακολούθηση SpO2
Παρακολούθηση ποιότητας αναπνοής ύπνου
50m αντοχή στο νερό*Μπορεί να φορεθεί ενώ κολυμπάτε
Εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής μπαταρίας 14 ημερών Λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας για εκτεταμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας
Μαγνητική φόρτιση Άμεση φόρτιση, δεν χρειάζεται να αφαιρέσετε τον ιμάντα

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.


2ο ΔΩΡΟ Aκουστικά - Headphones BT WK M8 Red

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.


3ο ΔΩΡΟ Powerbank GP28

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.


4ο ΔΩΡΟ Φορητό ηχείο Altec Lansing Barrel

για να ακούτε την αγαπημένη σας μουσική όπου κι αν βρίσκεστε!

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

 

Kάντε like, share - κοινοποίηση, σχόλιο, ταγκάρετε έναν φίλο σας στα σχόλια κάτω από το συγκεκριμένο άρθρο στη σελίδα μας στο fb (Alexandriamou Webportal, alexandriamou.gr, www.alexandriamou.gr, Έφη Στεφ. Καραγιάννη) και μπείτε στην κλήρωση για τα 4 ΔΩΡΑ που θα δοθούν σε 4 διαφορετικούς τυχερούς. Καλή επιτυχία!

 

Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς!

 

Για το alexandriamou.gr

Με απόλυτο σεβασμό στην Ενημέρωση και στους Αναγνώστες

Εφη Στεφ. Καραγιάννη

 

 

 

Η περσινή νικήτρια του tablet, Kατερίνα Τζίκα

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας