Τίτλοι Ειδήσεων

 

Αλεξάνδρεια: Η Επιμνημόσυνη Δέηση και η Κατάθεση Στεφάνων (φωτο - βίντεο) Κύριο

Αλεξάνδρεια: Η Επιμνημόσυνη Δέηση και η Κατάθεση Στεφάνων (φωτο - βίντεο)

Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων έλαβαν χώρα την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2020, μετά την Δοξολογία στην Παναγία Αλεξάνδρειας, στο χώρο του Ηρώου της πόλεως, στην οποία εκπρόσωποι

της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του τόπου καθώς και φορέων και πολιτιστικών συλλόγων απότισαν φόρο τιμής στους πεσόντες με κατάθεση στεφάνων , τήρησαν ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των Πεσόντων υπέρ της Πατρίδας και έγινε Ανάκρουση του Εθνικού Ύμνου.

Βάσει του ισχύοντος υγειονομικού πρωτοκόλλου, η κατάθεση στεφάνου πραγματοποιήθηκε από έναν και μόνο εκπρόσωπο κάθε Νομικού Προσώπου ο οποίος παραβρέθηκε στο μνημείο τηρώντας τις προβλεπόμενες αποστάσεις ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός.

Οι αντιπροσωπείες των φορέων, των οργανώσεων και των συλλόγων που παραβρέθηκαν ήταν αυστηρά μονομελείς, απαρτιζόμενες μόνο από τον εκπρόσωπο που θα συμμετέχει στην κατάθεση στεφάνων.

Τέλος, λόγω των μέτρων για την αντιμετώπιση της διασποράς του κορονοϊού, η καθιερωμένη Μαθητική και Στρατιωτική Παρέλαση δεν πραγματοποιήθηκε αυτή τη χρονιά.

 

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας