Δήμος Αλεξάνδρειας: Ευχαριστήριο για τη συμμετοχή των Δημοτών στην Εθελοντική Αιμοδοσία της Πέμπτης 23 Ιουνίου 2022 Κύριο

Δήμος Αλεξάνδρειας: Ευχαριστήριο για τη συμμετοχή των Δημοτών στην Εθελοντική Αιμοδοσία της Πέμπτης 23 Ιουνίου 2022

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δήμος Αλεξάνδρειας μέσω του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, χθες, Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022, στο χώρο του ΚΑΠΗ Δήμου Αλεξάνδρειας, σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Βέροιας.

 

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους δημότες και τις δημότισσες που προσήλθαν με προθυμία και αγάπη για να δώσουν αίμα, προσφέροντας ζωή, στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη αλλά και και όλους όσους προσήλθαν και δεν κατάφεραν να δώσουν αίμα.

 

Επί τη ευκαιρία υπενθυμίζουμε ότι, ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Αιμοδοτών καθιερώθηκε & συμπεριλαμβάνεται στον καλοκαιρινό μήνα Ιούνιο.

 

Επίσης, ευχαριστούμε το προσωπικό της Κινητής μονάδας αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Βέροιας που διενήργησε την αιμοδοσία, τηρώντας αυστηρά τους υγειονομικούς κανονισμούς για την προστασία των αιμοδοτών επίσης τον πρόεδρο του Οργανισμού Προσχολικής Αγωγής και Κοινωνικής Μέριμνας (ΟΠΑΚΟΜ) Δήμου Αλεξάνδρειας για την παραχώρηση του χώρου προκειμένου να γίνει η αιμοδοσία.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας