Ευχαριστήριο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί για τη δωρεά ενός λεωφορείου για τις μετακινήσεις των παιδιών Κύριο

Ευχαριστήριο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί για τη δωρεά ενός λεωφορείου για τις μετακινήσεις των παιδιών

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πρωτοβουλίας για το Παιδί ανακοινώνει με μεγάλη χαρά και ικανοποίηση την απόκτηση ενός λεωφορείου για τις μετακινήσεις των παιδιών και του προσωπικού όλων των Δομών του.

Το λεωφορείο αποκτήθηκε κατόπιν Δωρεάς του Προέδρου της Aegean κ. Ευτύχιου Βασιλάκη και του Προέδρου της TEMES κ. Αχιλλέα Κωνσταντακόπουλου, η οποία προκλήθηκε με σύντονες προσπάθειες του Υφυπουργού κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου, σταθερού και συνεπούς υποστηρικτή του έργου μας.

Με την απόκτηση του νέου αυτού μεταφορικού μέσου επιλύεται ένα χρόνια πρόβλημα του Οργανισμού μας, ενώ ταυτόχρονα πολλαπλασιάζονται οι δυνατότητες του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας να φιλοξενεί παιδιά από πιο μακρινές περιοχές, αλλά και όλων των Δομών να πραγματοποιούν δράσεις εκτός Ημαθίας.

Οφείλουμε ευχαριστίες από την καρδιά μας στον Απόστολο Βεσυρόπουλο, στους Δωρητές μας και σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της διαδικασίας μεταβίβασης και ιδιαιτέρως στον κύριο Δημήτρη Φρυδά, την κυρία Ράνια Βούλγαρη και την κυρία Ελένη Αυδή και ευχόμαστε σε όλους Καλή Χρονιά, με υγεία, εργασιακή πρόοδο και οικογενειακή ευημερία.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας