Ευχαριστήριο προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας Κύριο

Ευχαριστήριο προς το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αλεξάνδρειας

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος και τα Στελέχη του Κοινωνικού Παντοπωλείου της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας, απευθύνουν εγκάρδιες ευχαριστίες στο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας.

 

 

Με ομόφωνη απόφαση του, το Διοικητικού Συμβούλιο,  προέβη στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας ως μια πράξη ένδειξης πένθους, τιμής και αναγνώρισης της προσφοράς του εκλιπόντος συμπολίτη του Δήμου μας και Πρόεδρου του επί πολλά συναπτά έτη, κ. Παπαδήμα Αθανάσιου.

 

 

Τα τρόφιμα παραδόθηκαν στη δομή την Πέμπτη 28-09-2023, από τον Πρόεδρο κ. Δημητριάδη Γεώργιο και τον Γενικό Γραμματέα κ. Αλεξόπουλο Σωτήριο του Εμπορικού Συλλόγου και θα διανεμηθούν τους επόμενους μήνες σε συμπολίτες μας, ωφελούμενους του προγράμματος, που λόγω της απορίας τους δε δύναται να καλύψουν τις βασικές βιοτικές τους ανάγκες.

 

 

Ο
ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ

ΔΡΙΣΤΑΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας