ΕΠΑΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 2022: Ένας Χορός Αποφοίτησης πολλών αστέρων με πολύ κόσμο, κέφι και χορό! Κύριο

ΕΠΑΛ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 2022: Ένας Χορός Αποφοίτησης πολλών αστέρων με πολύ κόσμο, κέφι και χορό!

Mε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο χορός αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄Λυκείου του ΕΠΑΛ Αλεξάνδρειας το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2022 στο υπέρλαμπρο και κατάμεστο

Αλεξάνδρειο Μέλαθρον το οποίο οι μαθητές και οι μαθήτριες πλημμύρισαν από χαρά, χαμόγελο,εκπλήξεις, και συγκίνηση.

 

Η αποφοίτηση αποτελεί για τους μαθητές το επιστέγασμα και τη δικαίωση των προσπαθειών που έκαναν στην διάρκεια της μαθητικής τους ζωής.
Η κορυφαία αυτή στιγμή της σχολικής ζωής γιορτάστηκε με κάθε επισημότητα. Επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι των αποφοίτων. Γονείς και εκπαιδευτικοί –συνεπείς συμπαραστάτες των παιδιών όλα αυτά τα χρόνια- συμμετείχαν σε αυτή τη χαρούμενη και συγκινητική βραδιά.

 

Εξαιρετικό το μουσικοχορευτικό δρώμενο που στήθηκε από τους μαθητές του σχολείου οι οποίοι κατάφεραν να ξεσηκώσουν τους παρευρισκόμενους και να αποσπάσουν το πιο θερμό τους χειροκρότημα.

 

Στους χαιρετισμούς που απηύθυναν η Διευθύντρια του Λυκείου, ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας και ο Βουλευτής Ημαθίς κ. Μπαρτζώκας ευχήθηκαν στους μαθητές να έχουν καλή επιτυχία στους στόχους που θέτουν και στις εξετάσεις για την εισαγωγή τους στην ανώτερη εκπαίδευση.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολιτικά πρόσωπα καθώς και πλήθος κόσμου που κατέκλυσε το Αλεξάνδρειο Μέλαθρον.

 

Η βραδιά είχε τα πάντα...κέφι, τραγούδι, χορό,δρώμενα, ήταν πραγματικά ένας χορός αποφοίτησης...πολλών αστέρων!!!

 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στη μαθητική οργανωτική επιτροπή του χορού που πραγματικά δεν άφησαν τίποτα στην τύχη και αυτό φάνηκε από τη συμμετοχή του κόσμου αλλά και από ¨το χειροκρότημα¨.

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας