Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Αλεξάνδρειας υποδέχθηκαν τους μαθητές για το νέο σχολικό έτος

Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Αλεξάνδρειας υποδέχθηκαν τους μαθητές για το νέο σχολικό έτος

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Έτοιμα τα σχολεία του Δήμου Αλεξάνδρειας, υποδέχθηκαν τους μαθητές εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς η οποία αρχίζει σήμερα Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου.

 

Εργασίες επισκευών και συντηρήσεις σε πολλά σχολικά κτήρια του Δήμου μας πραγματοποιήθηκαν το προηγούμενο διάστημα, προκειμένου να είναι έτοιμα με την επιστροφή των μαθητών ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Πραγματοποιήθηκαν επίσης παρεμβάσεις σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, όπως ελαιοχρωματισμοί, συντηρήσεις – ανακατασκευές όπου χρειαζόταν και καθαρισμοί στους αύλειους χώρους κ.α..

 

Με την επίβλεψη του αρμόδιου Αντιδημάρχου και των αρμοδίων υπηρεσιών εγκαταστάθηκαν οι καθαρίστριες και εξειδικευμένα συνεργεία πραγματοποίησαν απολυμάνσεις για τον ιό COVID-19 και μυοκτονίες σε όλα τα σχολικά συγκροτήματα.

 

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης έχοντας πλήρη ενημέρωση για την κατάσταση των σχολείων δήλωσε:

 

“Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος προχωρήσαμε σε όλες τις απαραίτητες εργασίες που απαιτούνται, καθώς και στον καθαρισμό στους αύλειους χώρους, σε όλα τα σχολικά μας κτήρια δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για ένα καθαρό και σύγχρονο σχολικό περιβάλλον.

 

Είμαστε και θα είμαστε συνεχώς κοντά στους εκπαιδευτικούς και στους μαθητές μας.

 

Θα ήθελα για ακόμη μια φορά, να ευχηθώ καλή σχολική χρονιά στους μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και στους γονείς”.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας