Ευχαριστήριο για τη συμμετοχή στην ημέρα «Ημέρα Aγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» στα Σούπερ Μάρκετ της Αλεξάνδρειας Κύριο

Ευχαριστήριο για τη συμμετοχή στην ημέρα «Ημέρα Aγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης» στα Σούπερ Μάρκετ της Αλεξάνδρειας

Τη Μ. Τετάρτη 20-04-2022 πραγματοποιήθηκε η δράση συγκέντρωσης τροφίμων του Δήμου Αλεξάνδρειας με τίτλο “Ημέρα Αγάπης, Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης” μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας.

Η διοργάνωση, που είχε ως στόχο την ενίσχυση της δομής του Κοινωνικού Παντοπωλείου εν όψει των εορτών του Πάσχα, στέφθηκε με επιτυχία και για άλλη μια φορά οι πολίτες απέδειξαν έμπρακτα, παρ’ όλες τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στις μέρες μας, τη συμπαράσταση τους στον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη.

Ευχαριστούμε θερμά το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα μας για συμμετοχή στη δράση, τους εθελοντές και τους Δημότες για τη συνεισφορά τους στη συλλογή τροφίμων παράλληλα με τις αγορές τους, καθώς και τα παρακάτω σούπερ μάρκετ που συμμετείχαν στη δράση αυτή, ανακουφίζοντας συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη.

Σούπερ Μάρκετ:

    Γαλαξίας -Μεγάλου Αλεξάνδρου 7
    Πίτσιας -Ελευθ. Βενιζέλου 44
    Κρητικός -Αριστοτέλους 17
    Discount- 28ης Οκτωβρίου 28 & Κουγκά Θεοχάρη

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας