Γεύση και ποιότητα με Πιστοποίηση μόνο στο Dimel στην Αλεξάνδρεια (φώτο) Κύριο

Γεύση και ποιότητα με Πιστοποίηση μόνο στο Dimel στην Αλεξάνδρεια (φώτο)

Μια σημαντικότατη διάκριση κέρδισε το αρτοζαχαροπλαστείο «Dimel» από τους «Αετούς της Γαστρονομίας» ξεπερνώντας πάνω από 84.000 άλλες επιχειρήσεις και με τελική βαθμολογία 8.5

Οι Αετοί της Γαστρονομίας δημιουργήθηκαν για να διακρίνουν τις καλύτερες εταιρείες από το μέσο όρο. Οι ηγέτες της βιομηχανίας που καθορίζουν την κατεύθυνση, εστιάζουν στην ανάπτυξη και στην αύξηση των προσόντων τους, έτσι ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των πελατών τους. Σε αντίθεση με πολλά προγράμματα, όπου η πληρωμή της αμοιβής είναι η βασική προϋπόθεση για την ένταξή τους, το πρόγραμμα έχει διαφανή κριτήρια που ο καθένας μπορεί να δει.

Σε αυτόν τον διαγωνισμό, οι ίδιοι οι πελάτες είναι η κριτική επιτροπή που καταγράφει τις εταιρείες. Ως αποτέλεσμα, η άποψη των πελατών αποτελεί την καλύτερη απόδειξη επαγγελματισμού και ποιότητας των υπηρεσιών. Μόνο αυτοί με τις υψηλότερες βαθμολογίες μπορούν να προχωρήσουν στην διακεκριμένη ομάδα Αετοί.

Το Dimel είναι ένα αρτοζαχαροπλαστείο νέας γενιάς που έκανε από την αρχή αισθητή την παρουσία του στην πόλη της Αλεξάνδρειας και έχει γίνει καθημερινό σημείο συνάντησης για ανθρώπους όλων των ηλικιών.

Με όμορφο στιλιστικό αέρα με μεγάλη βιτρίνα, για να... χαζεύεις από την πληθώρα των προϊόντων που συνδυάζει παραδοσιακές συνταγές με πιο μοντέρνες γευστικές επιλογές... κι όλα αυτά χειροποίητα!

Το αρτοζαχαροπλαστείο αποτελεί γευστικό σταθμό και χαρίζει σε όλους ιδιαίτερα σνακ ή ροφήματα καθ΄ όλη τη διάρκεια της ημέρας, στο δρόμο για τη δουλειά τους ή στο ενδιάμεσο διάλλειμα τους καθώς εμπλουτίζει το πρωινό τους και δημιουργεί ένα ξεχωριστό γεύμα στο σπίτι, μέσα από μία μεγάλη ποικιλία σε φρεσκότατων προϊόντων και ιδιαίτερων γεύσεων.

Οι ιδιοκτήτριες αεικίνητες και δημιουργικές, έχουν μεγάλη εμπειρία και ετοιμάζουν πολλές αρτολιχουδιές - εκπλήξεις και γεύσεις που από την παραγωγή βγαίνουν στους πάγκους του καταστήματος και δίνουν “άρωμα” σε όλη την πόλη!

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας