Γιορτή Αποφοίτησης 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας Κύριο

Γιορτή Αποφοίτησης 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή Αποφοίτησης των μαθητριών και μαθητών του 1ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας, το απόγευμα της Τρίτης 20 Ιουνίου 2023 στο προαύλιο του σχολείου.
Σε κλίμα συγκίνησης η Διευθύντρια του Γυμνασίου, κ. Καραστογιαννίδου Μαρία, συνεχάρη τους τελειόφοιτους μαθητές για την ολοκλήρωση του στόχου τους και  τους ευχήθηκε να συνεχίσουν το όμορφο ταξίδι τους κυνηγώντας  τα όνειρά τους.Παράλληλα,ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες γονείς για την παρουσία τους στην τιμητική εκδήλωση για τα παιδιά τους.


Εκ μέρους των μαθητών μίλησανοι πρωτεύσασες μαθήτριεςΣούλα Εύα, Παπαδοπούλου Ευφροσύνη και Καρκαμάνη Γεωργία, οι οποίες αναφέρθηκανστις ιδιαίτερες στιγμές που βίωσαν ως μαθήτριες Γυμνασίου, ευχαρίστησαν τους καθηγητές και τους γονείς τους  και ευχήθηκαν καλή συνέχεια σε όλους τους μαθητές που αποφοίτησαν.


Χαιρετισμό απηύθυνε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου,κ. Ευαγγελοπούλου Ελένη, η οποία  συνεχάρη το εκπαιδευτικό προσωπικό και τους μαθητές για την όμορφη γιορτή που πραγματοποίησαν και τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία στους στόχους που θέτουν στη ζωή τους.


Ακολούθησε ο αποχαιρετισμός της Διευθύντριας κ. Καραστογιαννίδου η οποία ολοκλήρωσε τη θητεία της στο 1ο Γυμνάσιο Αλεξάνδρειας από το Σύλλογο των Εκπαιδευτικών, το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και τους μαθητές.
Για τις δράσεις των μαθητών της Γ΄ τάξης κατά το τρέχον σχολικό έτος απονεμήθηκαν έπαινοι συμμετοχής στους σχολικούς ομίλους Ρομποτικής και Ομάδα Πειραμάτων Θετικών Επιστημώνκαθώς και επαίνους από το ΔΗΠΕΘΕ Βέροιας για την συμμετοχή τους στην 8η Θεατρική Άνοιξη.


Ακολούθησε απονομή Τίτλων Σπουδών στους αποφοίτους από τη διευθύντρια και τους καθηγητές  καθώς και αναμνηστικών δώρων από την Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων.
Η γιορτή έληξε με μια πολύ όμορφη μουσική εκδήλωση που επιμελήθηκε ηκαθηγήτρια μουσικής του σχολείου, κ. Μυτιλιού Ελευθερία.


Ακολούθησε μπουφές, που πρόσφερε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων στους μαθητές και στους παρευρισκομένους στην εκδήλωση.


Τη γιορτή παρουσίασε η εκπαιδευτικός του σχολείου, κ. Γρηγοριάδου Θωμαή.

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας