Η Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας τίμησε τη Γιορτή της Μητέρας με μια υπέροχη και απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση(φωτο - βίντεο) Κύριο

Η Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας τίμησε  τη Γιορτή της Μητέρας με μια υπέροχη και απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση(φωτο - βίντεο)

 ¨Να είσαι μητέρα σημαίνει να μαθαίνεις τις δυνάμεις που δεν ήξερες ότι έχεις και να αντιμετωπίζεις τους φόβους που δεν ήξερες ότι υπήρχαν¨ ~ Linda Wooten

 

¨Για τον κόσμο είσαι απλά μια μητέρα. Για το παιδί σου είσαι ο κόσμος όλος¨

 

¨Κι ένα τέταρτο μητέρας αρκεί για δέκα ζωές, και πάλι κάτι θα περισσέψει που να το ανακράξεις σε στιγμή μεγάλου κινδύνου¨~ Οδυσσέας Ελύτης

 

Για όλους τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο, η Φιλοπρόοδος - Φιλόπτωχος Γυναικών Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 18 Μαϊου γιόρτασε και τίμησε με μοναδικό τρόπο όπως πάντα τη Γιορτή της Μητέρας και τη μητρότητα με μια υπέροχη και απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση στο cafe Σταθμός.

 

Η φετινή εκδήλωση ήταν γεμάτη απο όμορφες στιγμές, πολύ σημαντικές ανακοινώσεις και προγραμματισμό δράσεων που θα ακολουθήσεουν στο αμέσως επόμενο διάστημα.

 

Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου κ. Κατερίνα Βέτσιου, η οποία ευχαρίστησε τα μέλη και τις πολυάριθμες φίλες του συλλόγου που παραβρέθηκαν για τη στήριξη τους και την αγάπη τους.

 

Ο σύλλογος Μ.Α.μ.Α (Μέριμνα Ατόμων με Αυτισμό-Κδαπ αμεΑ ΜΑμΑ που εδρεύει στη Βέροια) και συγκεκριμένα στο πρόσωπο της Προέδρου του κ. Ελένης Γεωργιάδου - Στεφανάκη τιμήθηκε από την Φιλόπτωχο για την προσφορά του και με αυτό τον τρόπο επισφραγίστηκε η συνεργασία που έχει ήδη ξεκινήσει μεταξύ των δύο συλλόγων.

 

Η Φιλόπτωχος γυναικών είναι παρούσα και έτοιμη να βοηθήσει ουσιαστικά όποιον πραγματικά το έχει ανάγκη και το αποδεικνύει καθημερινά στην πράξη και όχι στα λόγια, στέκεται αρωγός στα προβλήματα της κοινωνίας παραδίδοντας μαθήματα ήθους και εθελοντισμού, για όλους αυτούς τους λόγους, ανακοινώθηκε στη χθεσινή εκδήλωση ότι παραχωρήθηκε Στέγη στο σύλλογο στη δημοτική αγορά από τον Δήμο Αλεξάνδρειας, γεγονός που καταχειροκροτήθηκε από τις παρευρισκόμενες.

 

Σίγουρα η παραχώρηση Στέγης αποτελεί ένα πρώτο και προς τη σωστή κατεύθυνση βήμα, όμως η λειτουργικότητα του χώρου θα χρειαστεί περαιτέρω βοήθεια και από τη Δημοτική Αρχή αλλά και από όλους μας.

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας