Η ανάρτηση του Δημήτρη Ιτούδη στα social και τι έκανε πριν αλλά και μετά τα Εγκαίνια στο γήπεδο μπάσκετ στα Τρίκαλα Ημαθίας Κύριο

Η ανάρτηση του Δημήτρη Ιτούδη στα social και τι έκανε πριν αλλά και μετά τα Εγκαίνια στο γήπεδο μπάσκετ στα Τρίκαλα Ημαθίας

Ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook σχετικά με το γεγονός ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό πραγματοποίησε ο Δημήτρης Ιτούδης.

Δείτε την ανάρτηση:

Σήμερα βρέθηκα θετικός στο τεστ Covid-19 Ευχαριστώ για τα ενθαρρυντικά μηνύματα σας. Είμαι σε καλή κατάσταση και ελπίζω ότι θα συνεχίσω να είμαι. Με τη βοήθεια της οικογένειας μου και ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών θα το ξεπεράσω και θα επανέλθω πιο δυνατός.
Σας εύχομαι υγεία και ακολουθείται τις οδηγίες των αρμόδιων υπηρεσιών.
Today I was tested positive for the Covid-19 virus. Thank you for all the encouraging messages I have received so far. I am in good condition and will hopefully keep having a mild version of the virus. With the help of my family and doctors I will go through this and be back stronger. I wish all the people to remain healthy and do not forget to follow the health guidelines.

 

Σύμφωνα με έγκυρες και ασφαλείς πληροφορίες ο Δημήτρης Ιτούδης υποβλήθηκε σε διαγνωστικά τεστ καθώς και σε θερμομέτρηση για τον κορονοϊό πριν αλλά και μετά την εκδήλωση των Εγκαινίων στο γήπεδο μπάσκετ στα Τρίκαλα Ημαθίας στις 27 Ιουλίου 2020 τα οποία βρέθηκαν αρνητικά.
Την Παρασκευή 7 Αυγούστου υποβλήθηκε σε νέο τεστ λόγω του επικείμενου ταξιδιού του στη Μόσχα ενόψει της έναρξης των προπονήσεων με την ΤΣΣΚΑ που τον οδήγησε στο να επαναλάβει το τεστ, το οποίο βρέθηκε θετικό.

Οι διευκρινήσεις κρίνονται απαραίτητες διότι η κοινωνία των Τρικάλων έχει θορυβηθεί από το γεγονός όμως από ότι όλα δείχνουν δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος ανησυχίας.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας