Η Απάντηση της Τ.Κ. Λουτρού στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη για την αποκατάσταση του δημοτικού δρόμου Λουτρού - Βρυσακίου Κύριο

Η Απάντηση της Τ.Κ. Λουτρού στον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας κ. Καλαϊτζίδη για την αποκατάσταση του δημοτικού δρόμου Λουτρού - Βρυσακίου

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Λουτρός 31/03/2021
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΔΗΜΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΥΤΡΟΥ

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΗΜΑΘΙΑΣ

Την Τετάρτη, 31/03/2021, τηρώντας όλα τα μέτρα και τις αποστάσεις κατά του Covid-19, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο κοινοτικό κατάστημα της Τ.Κ. Λουτρού Ημαθίας. Στην εν λόγω σύσκεψη παρευρέθηκαν όλα τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της κοινότητας και ως καλεσμένοι, οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αλεξάνδρειας: ΣΤΑΥΡΗΣ Εμμανουήλ-Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Α., ΤΖΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Σωτήριος-Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλεξάνδρειας, ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος-Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλεξάνδρειας.

Οι προσκεκλημένοι δε συνδέονται με το δελτίο τύπου που εξέδωσαν τα μέλη του τοπικού συμβουλίου της Τ.Κ. Λουτρού Ημαθίας τη Δευτέρα, 29/03/2021.

Κύριε ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗ,

Το θέμα της σύσκεψης δεν ήταν άλλο, παρά το πώς θα συνδράμουμε όλοι για το καλό του τόπου μας. Επειδή αυτό ήταν το κοινό σημείο αναφοράς όλων των παρευρισκομένων, παρακάμπτουμε την προσβλητική απάντηση που εξέδωσε η Π.Ε. Ημαθίας την Τρίτη, 30/03/2021, ως απάντηση στο δελτίο τύπου της Τ.Κ. Λουτρού τη Δευτέρα, 29/03/2021.

Θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε τη σοβαρότητα του αιτήματός μας, μιας και προέχει η ασφάλεια όλων των πολιτών-μόνιμων και μη κατοίκων- του Λουτρού Ημαθίας. Για αυτό τον λόγο και ο προγραμματισμός στο άμεσο μέλλον θέλουμε να γίνει πράξη και να μην παραμείνει μια προεκλογική υπόσχεση, όπως τόσες που ξεχάστηκαν στην πάροδο των χρόνων.

Η οδοποιία από τον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Λουτρού Ημαθίας έως και τη διασταύρωση του Βρυσακίου Ημαθίας επείγει! Ουδέποτε ζητήσαμε να μας αντιμετωπίσετε ως πελάτες ή να παρεκκλίνετε από τον ετήσιο προγραμματισμό σας. Ωστόσο, ζητούμε μια ξεκάθαρη απάντηση, στο αν προτίθεστε να υλοποιήσετε το αίτημά μας ή όχι. Δεν είμαστε παραπλανημένοι, όπως αναφέρατε και ούτε θα δεχτούμε να μας παραπλανήσουν.

Για τους παραπάνω λόγους, όλοι οι υπογράφοντες του συγκεκριμένου εγγράφου αιτούμαστε εκ νέου ραντεβού, προκειμένου να χαμηλώσουν οι τόνοι και να δημιουργηθεί ένα θετικό κλίμα συνεργασίας, εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον και από την πλευρά σας.

Με τιμή,

ΣΤΑΥΡΗΣ Εμμανουήλ, Πρόεδρος Κ.Ε.Δ.Α.
ΤΖΙΛΟΠΟΥΛΟΣ Σωτήριος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλεξάνδρειας
ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Δημήτριος, Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αλεξάνδρειας

Τα μέλη της Τ.Κ. Λουτρού Ημαθίας:

ΤΖΙΜΟΥΛΗΣ Αλέξανδρος
ΒΟΥΛΤΣΙΝΟΣ Βασίλειος
ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ Μαρία
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ευάγγελος
ΚΑΛΟΣΟΠΟΥΛΟΣ Αργύριος

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας