Η ΚΕΔ Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά για το 2ο Διεθνές Αλεξανδρινό meeting στίβου Κύριο

Η ΚΕΔ Αλεξάνδρειας ευχαριστεί θερμά για το 2ο Διεθνές Αλεξανδρινό meeting στίβου

Την Τρίτη 17-05-2022, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το 2ο Διεθνές Αλεξανδρινό meeting στίβου στην πόλη μας. Η συμμετοχή των αθλητών αλλά και του κόσμου ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μας και με το παραπάνω, δείχνοντας την αγάπη του προς τον αθλητισμό και τις προσπάθειες των συμμετεχόντων. Έτσι μια ιδέα που ξεκίνησε δειλά δειλά την προηγούμενη χρονιά, φέτος πήρε σάρκα και οστά κατόπιν επιμονής, υπομονής και τεράστιας προσπάθειας που την αγκάλιασε όλη η πόλη μας.


Γι’ αυτό και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας για τη στήριξή τους και ιδιαιτέρως τους κάτωθεν για την ευγενική χορηγία και σημαντική βοήθεια τους:
• Το Αστυνομικό και Πυροσβεστικό Σώμα Αλεξάνδρειας για την αδιάκοπη προσοχή τους.


• Τον κ. Κούτσια Δημήτριο για τον πάγο που προσέφερε.


• Τις Κάβες Ποτών, Χατζημιχαήλ Ελευθέριο με τα «Νερά ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» για τη συνεργασία τους και τον κ. Γιτόπουλο Στέφανο για τα νερά που προσέφεραν .


• Τα Μεζέ-Μεζέ, ταβέρνα «ο Μάκης», ψητοπωλείο «Λαγόκολλα» και το “Tailor” gastronomy bar για τα υπέροχα γεύματα που προσέφεραν στους αθλητές.


Και τέλος, το προσωπικό της Κ.Ε.Δ.Α που όλες αυτές τις μέρες έτρεξε στο παρασκήνιο το δικό του μαραθώνιο ώστε να κυλήσουν όλα ομαλά.

 


Ευχαριστούμε πολύ.

 

Ο Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Α.

 

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΤΑΥΡΗΣ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας