Η "Μελισσάνθη" αναχώρησε για το Shumen της Βουλγαρίας - Συμμετέχει στο επετειακό 27ο Χορωδιακό Φεστιβάλ "Dobri Voinikov" Κύριο

Η "Μελισσάνθη" αναχώρησε για το Shumen της Βουλγαρίας - Συμμετέχει στο επετειακό 27ο Χορωδιακό Φεστιβάλ "Dobri Voinikov"

Η παιδική-νεανική χορωδία του Δήμου Αλεξάνδρειας "Μελισσάνθη" προσκλήθηκε να συμμετάσχει στο 27ο Χορωδιακό Φεστιβάλ "Dobri Voinikov" στο Shumen της Βουλγαρίας.

 

Το Φεστιβάλ διοργανώνεται απο τον Δήμο του Shumen και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμου, Παιδείας και Χορωδιακής Τέχνης της Βουλγαρίας.

 

Ο Δήμαρχος του Shumen, κ. Lubomir Hristov, θα υποδεχτεί τις χορωδίες στην τελετή έναρξης του Φεστιβάλ την Πέμπτη 20/4.


Το Φεστιβάλ ειναι επετειακό, μη διαγωνιστικό και αφιερωμένο στα 190 χρόνια απο τη γέννηση του Dobri Voinikov (δασκάλου, συγγραφέα, δημοσιογράφου, συνθέτη και μαέστρου), στα 195 χρόνια απο την ίδρυση της πρώτης πολυφωνικής χορωδίας της Βουλγαρίας και στα 60 χρόνια απο την ίδρυση της χορωδίας "Bodra Pessen" του Shumen.


Το πρόγραμμα της χορωδίας του Δήμου μας, της "Μελισσάνθης", παρουσιάστηκε και στις 6 Απριλίου στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.

 

Στην Αλεξάνδρεια θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε το Σάββατο 6 Μαΐου και ώρα 8 μμ, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας, στο πλαίσιο της 25ης Συνάντησης Χορωδιών.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας