Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων - δομή Αλεξάνδρειας : Ενισχύονται οι υπηρεσίες φύλαξης και καθαριότητας Κύριο

Κέντρο φιλοξενίας προσφύγων - δομή Αλεξάνδρειας : Ενισχύονται οι υπηρεσίες φύλαξης και καθαριότητας
 
Ξεκινάμε σήμερα 12-01-2022 στη Δομή Αλεξάνδρειας τις υπηρεσίες φύλαξης και καθαριότητας. Περίπου 40 φύλακες επί 24ωρου βάσεως εξασφαλίζουν το αίσθημα ασφάλειας στη Δομή και κατ' επέκταση στην πόλη της Αλεξάνδρειας.
 
Επίσης 30 άτομα προσφέρουν υπηρεσίες καθαριότητας 14ωρες το 24ωρο. Κοινοπραξία Ελληνικών εταιριών ξεκίνησαν για πρώτη φορά να παρέχουν φύλαξη και καθαριότητα, ενώ η συντήρηση εγκαταστάσεων θα αρχίσει σε λίγες μέρες.
 
 
Εβδομήντα οικογένειες της ευρύτερης περιοχής της Αλεξάνδρειας έχουν εξασφαλίσει εργασία για 4 χρόνια που είναι η διάρκεια της Σύμβασης με το ΥΜΑ. Συγχρόνως τρέχει το πρόγραμμα "Εργασίες περίφραξης και εγκατάστασης συστημάτων ασφάλειας". Σε λίγο καιρό η Δομή Αλεξάνδρειας θα έχει καινούργια περίφραξη τσιμεντένια 3 μέτρων, όπως επίσης και ηλεκτρονική είσοδο και έξοδο. Επίσης, έχουν τοποθετηθεί καλωδιώσεις για ίντερνετ μέχρι 800 mbps.
 
 
Τέλος, για πρώτη φορά η δομή Αλεξάνδρειας έχει αιτούντες Άσυλο 50% λιγότερους. Έχω την αίσθηση ότι σε λίγο καιρό πολλές Δομές θα κλείσουν μη έχοντας λόγο ύπαρξης. Είναι το επιστέγασμα της κυβερνητικής πολιτικής για το μεταναστευτικό ζήτημα διά του ΥΜΑ.
 
 
Ήθελα να ευχαριστήσω την ηγεσία του ΥΜΑ για τα εργαλεία που μας παρέχει για την επίτευξη των στόχων. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συντονιστές της κοινοπραξίας εταιριών κ. Μουρατίδη Γιώργο και Γιαπλέ Δημήτρη για την άριστη συνεργασία που είχαμε αναφορικά με τα προβλήματα εγκατάστασης τους στη Δομή Αλεξάνδρειας.
 
 
Αυτά αναφέρει στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media ο Διοικητής  της δομής Αλεξάνδρειας κ. Κίμων Παράσχου.
 
 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας