Κοπή πίτας και Νέα Στέγη για το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Αλεξάνδρειας(φωτο-βίντεο) Κύριο

Κοπή πίτας και Νέα Στέγη για το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Αλεξάνδρειας(φωτο-βίντεο)

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2023 στο Πνευματικό Κέντρο Αλεξάνδρειας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Αλεξάνδρειας.

 

Στην εκδήλωση παρουσιάστηκαν Δράσεις του Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ Αλεξάνδρειας και έγινε αναφορά στη σημαντική προσφορά του, την τεράστια αρωγή των εθελοντών του και στο σημαντικό έργο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού ο οποίος εμπνεόμενος από τις θεμελιώδεις αρχές του, συνδράμει τα μέγιστα εντός και εκτός της χώρας.

 

Την εκδήλωση προλόγισε η κ. Ελένη Γραμματικοπούλου, Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας
Περιφερειακού Τμήματος Ε.Ε.Σ. Αλεξάνδρειας.

Την εκδήλωση χαιρέτισε ο Γραμματέας Ε.Ε.Σ Αλεξάνδρειας κ. Γερμανάκης Αντώνιος και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος και η εκπρόσωπος του Βουλευτή Ημαθίας κ. Τάσου Μπαρτζώκα, κ. Παπαϊωαννίδου.

 

Παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των αρχών αλλά και πλήθος εθελοντών και φίλων του Ε.Ε.Σ .

 

Στην κοπή της πίτας ανακοινώθηκε ότι το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ Αλεξάνδρειας θα αποκτήσει τη δική του, νέα στέγη σε χώρο που θα του παραχωρήσει ο Δήμος Αλεξάνδρειας στη Δημοτική αγορά της πόλης ως αναγνώριση της ενεργής δραστηριοποίησής του και προσφοράς στο δήμο μας, με έμφαση στην κοινωνική αλληλεγγύη.

 

 

 
 

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας