Κορονοϊός: Κλειστά τα Kοιμητήρια τη Μεγάλη Παρασκευή Κύριο

Κορονοϊός: Κλειστά τα Kοιμητήρια τη Μεγάλη Παρασκευή

Την απόφαση της κυβέρνησης να είναι κλειστά τα νεκροταφεία τη Μεγάλη Παρασκευή λόγω κορωνοϊού, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς, γνωστοποιώντας παράλληλα και το ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων τη συγκεκριμένη ημέρα.

Μιλώντας, τη Μεγάλη Τρίτη 14 Απριλίου 2020, κατά την καθιερωμένη απογευματινή ενημέρωση για την εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ελλάδα, ο κ. Χαρδαλιάς ξεκαθάρισε ότι -όσο δύσκολο και να είναι- λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης και του γεγονότος ότι η εβδομάδα που διανύουμε είναι η «πιο κρίσιμη» στη μάχη που δίνεται κατά του κορωνοϊού, τα νεκροταφεία θα είναι κλειστά.

«Διανύουμε μια εξαιρετικά κρίσιμη εβδομάδα, την πιο κρίσιμη της προσπάθειας μας» ανέφερε και κατέστησε σαφές πως οι επιλογές μας τις επόμενες ημέρες θα καθορίσουν το πόσο γρήγορα και «αν θα μπορέσουμε να πάρουμε πίσω τις ζωές μας». Σε αυτό το πλαίσιο, συνέστησε σύνεση και αποφασιστικότητα τα επόμενα 24ωρα και προέτρεψε «να μην αφήσουμε την ανυπομονησία να μας θερίσει ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα».

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας