Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου παραχωρήθηκε άνευ ανταλλάγματος, η χρήση του πρώην Διοικητηρίου στο Δήμο της Ηρωικής Πόλης Νάουσας Κύριο

Με απόφαση του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Απόστολου Βεσυρόπουλου παραχωρήθηκε άνευ ανταλλάγματος, η χρήση του πρώην Διοικητηρίου στο Δήμο της Ηρωικής Πόλης Νάουσας

Ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, υπέγραψε σήμερα την απόφαση παραχώρησης χρήσης του πρώην Διοικητηρίου, στον Δήμο της Ηρωικής Πόλης Νάουσας, προκειμένου να στεγαστούν υπηρεσίες του Δήμου αλλά και το παράρτημα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.


Ο κ. Βεσυρόπουλος με την υπογραφή του, στη συγκεκριμένη απόφαση για την παραχώρηση χρήσης του κτιρίου στο Δήμο, άνευ ανταλλάγματος, ολοκληρώνει μια μακρά διαδικασία και πλέον η χρήση του κτιρίου αποδίδεται στην τοπική κοινωνία για κοινωφελείς σκοπούς.


Σε δήλωση του, ο κ.Βεσυρόπουλος τονίζει:


«Η σημερινή απόφαση ικανοποιεί ένα πάγιο αίτημα του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας. Λειτουργήσαμε συγκροτημένα και με αποτελεσματικότητα για να φτάσουμε στη σημερινή εξέλιξη. Είναι μια απόφαση και μια εξέλιξη με κοινωνική διάσταση, ένα Δημόσιο ακίνητο παραχωρείται προκειμένου να εξυπηρετήσει κοινωφελείς σκοπούς».

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας