Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση θα καταθέσει ο Παναγιώτης Γκυρίνης κατά του Σάκη Κούγκα Κύριο

Μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση θα καταθέσει ο Παναγιώτης Γκυρίνης κατά του Σάκη Κούγκα

Ένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 25 Μαϊου, όταν το λόγο πήρε - για μια υπόθεση που έχει πάρει τη νομική οδό - ο δημοτικός σύμβουλος κ. Σάκης Κούγκας, ο οποίος στην προηγούμενη συνεδρίαση ανεξαρτητοποιήθηκε και κάθισε για πρώτη φορά αρχικά στις θέσεις του κοινού και μετέπειτα στα έδρανα της αντιπολίτευσης.

 

Σε μια σύντομη τοποθέτηση ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας τόνισε ότι μετά τις 7 Απρίλη που ο κ. Κούγκας αποπέμφθη, η εικόνα άλλαξε και από το ¨όλα καλά και από καλύτερος δήμαρχος¨ έγινε ξαφνικά όπως τόνισε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας για τον κ. Κούγκα, ¨κλέφτης και λωποδύτης¨ και αυτό ο κ. Κούγκας το εκφράζει δημόσια ¨στην κοινωνία και στα καφενεία¨.

 

Οι ¨τραγικές εικόνες¨ για δημοτικό συμβούλιο με τους βαρύτατους χαρακτηρισμούς να εκτοξεύονται και από τις δύο πλευρές κατέληξαν στη δήλωση του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη ότι θα καταθέσει μήνυση κατά του κ. Κούγκα για συκοφαντική δυσφήμιση αποκαλώντας τον βαρίδιο για τον τόπο που σκόπιμα τον κατηγορεί μετά την αποπομπή του.

 

 Δείτε το σημείο από 56:10 έως 1:07:27

 

 https://www.youtube.com/watch?v=swDttq1sbBY

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας