Να κοπούν τα ¨επικίνδυνα¨ πεύκα στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας! Κύριο

Να κοπούν τα ¨επικίνδυνα¨ πεύκα στον αύλειο χώρο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας!

Κατ΄ επανάληψη το alexandriamou.gr έχει δεχθεί καταγγελίες πολιτών σχετικά με δέντρα όπως λεύκες, πεύκα και πλατάνια τα οποία έχουν παρουσιάσει επικίνδυνη κλίση, γεγονός που ενέχει κινδύνους για την περιουσία και για τη ζωή των Αλεξανδρινών δημοτών.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα

αποτελεί η ύπαρξη δέντρων(πεύκων) με επικίνδυνη κλίση εντός του αύλειου χώρου του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας.
Η ευθύνη και η μέριμνα για την κοπή των ¨επικίνδυνων¨ δέντρων που βρίσκονται σε δημόσιο χώρο, εντός οικιστικού σχεδίου ΑΝΗΚΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ στις υπηρεσίες του Αρμόδιου Δήμου.

Κατά συνέπεια ο Δήμος Αλεξάνδρειας θα πρέπει να προβεί στις απαιτούμενες και απαραίτητες ενέργειες ώστε να κοπούν ή να κλαδευτούν τα επικίνδυνα πεύκα που παρουσιάζουν επικίνδυνη κλίση προκειμένου στην καλύτερη περίπτωση να μην έχουμε ζημιές σε περιουσίες πολιτών(π.χ. αυτοκίνητα, σπίτια, κ.τ.λ.) καθώς και στη χειρότερη περίπτωση να αποφευχθούν περιπτώσεις απώλειας ανθρώπινης ζωής.
Με άλλα λόγια οι υπεύθυνοι του Δήμου Αλεξάνδρειας θα πρέπει να συνεργαστούν με τις λοιπές υπηρεσίες όπως πολεοδομία, Πυροσβεστική,Αστυνομία κ.λ.π. και να συντονίσουν τις ενέργειες 'ώστε η κοπή των παραπάνω δέντρων να γίνει σε σωστό χρονοδιάγραμμα και πριν μας προλάβουν και άλλα ¨έντονα ή ακραία καιρικά φαινόμενα που θα επιδεινώσουν την κατάσταση.

  • alexandriamou_eklhsia_dentra1
  • alexandriamou_eklhsia_dentra2
  • alexandriamou_eklhsia_dentra3
  • alexandriamou_eklhsia_dentra4
  • alexandriamou_eklhsia_dentra5
  • alexandriamou_eklhsia_dentra6
  • alexandriamou_eklhsia_dentra7

Simple Image Gallery Extended

78

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας