Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας συνδιοργάνωσε με την ΕΣΕΕ μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα: «Το μέλλον και οι προοπτικές του λιανικού εμπορίου στο Δήμο Αλεξάνδρειας» Κύριο

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας συνδιοργάνωσε με την ΕΣΕΕ μια ενδιαφέρουσα εκδήλωση με θέμα: «Το μέλλον και οι προοπτικές του λιανικού εμπορίου στο Δήμο Αλεξάνδρειας»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας διοργάνωσε μαζί με την Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) εκδήλωση με θέμα:
«Το μέλλον και οι προοπτικές του λιανικού εμπορίου στο Δήμο Αλεξάνδρειας» τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2023 και ώρα 17:30
στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αλεξάνδρειας.

 

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, Γεώργιος Δημητριάδης, ο οποίος προλόγισε την εκδήλωση.

 

Χαιρετισμό απηύθυναν οι Βουλευτές Ημαθίας, Απόστολος Βεσυρόπουλος και Αναστάσιος Μπαρτζώκας καθώς και ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης.

 

Στην εκδήλωση συμμετείχε ως εισηγητής ο Πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ)
κος Καρανίκας Γεώργιος.

 

Στην Υφιστάμενη κατάσταση και τα διλήμματα που αντιμετωπίζει το λιανικό εμπόριο αναφέρθηκε η Διευθύντρια του Ινστιτούτου Ερευνών ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ Δόκτωρ Αρανίτου Βάλια.

 

Τις προοπτικές του κλάδου του λιανικού εμπορίου, στην περιφέρεια Ημαθίας και τον Δήμο Αλεξάνδρειας παρουσίασε ο Οικονομικός αναλυτής
ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ κος Μανιούδης Μανόλης και τρόπους για την ενδυνάμωση της εμπορικής εκπροσώπησης ανέλυσε ο Επιστημονικός συνεργάτης ΙΝΕΜΥ-ΕΣΕΕ, Επίκ. Καθηγητής ΔΠΘ, κος Κώστας Ελευθερίου.

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας