Πασχαλινό Bazaar του Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ "Τα παιδιά της άνοιξης"

Πασχαλινό Bazaar του Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ "Τα παιδιά της άνοιξης"

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Ν.ΗΜΑΘΙΑΣ ανακοινώνει πως το Πασχαλινό Bazaar του Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ «Τα παιδιά της άνοιξης» ξεκινάει την Δευτέρα 03 Απριλίου και ολοκληρώνεται την Μ.Τετάρτη 12 Απριλίου και ώρες λειτουργίας από τις 09:00 έως τις 20:00, στην πλατεία δημαρχείου της Βέροιας. Στο Bazaar θα βρείτε πασχαλινές δημιουργίες όπως λαμπάδες, διακοσμητικά, καλάθια κ.α. που πραγματοποιούνται στα εργαστήρια του Κ.Δ.Η.Φ. ΑμεΑ "Τα παιδιά της άνοιξης" με την πολύτιμη καθοδήγηση των εκπαιδευτών.

Ωστόσο φέτος ανάμεσα στις λαμπάδες των εργαστηρίων θα βρείτε και εκατό ξεχωριστές - μοναδικές λαμπάδες που φτιάχτηκαν εξολοκλήρου από τους ωφελούμενους του κέντρου... από το φυτίλι μέχρι την διακόσμηση μέσω της ζωγραφικής.

Σκοπός είναι η ψυχολογική υπηρεσία του κέντρου να αντλήσει το πλούσιο υλικό συναισθημάτων και σκέψεων που από τις ζωγραφιές των ωφελούμενων, εξάλλου μια εικόνα, χίλιες λέξεις λέει το ρητό και όχι άδικα. Η ζωγραφική αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους τρόπους επικοινωνίας και έκφρασης, αποτυπώνοντας μέσα της την υποκειμενική πραγματικότητα του δημιουργού, δίνοντας παράλληλα στοιχεία για τον ψυχοσυναισθηματικό του κόσμο. Ιδέες, σκέψεις, όνειρα, συναισθήματα και εμπειρίες αποτυπώνονται σε λίγες μόνο εικόνες!

Μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις πασχαλινές σας αγορές μέσω

ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ: 23330 27212

ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟ FACEBOOK: childrenofspring

E-SHOP: tapaidiatisanoixis.gr

EasterBazaar.jpg

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας