Περιστατικό εξαπάτησης - Υποδύεται υπάλληλο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας και ζητά χρήματα για να μην κόψει το νερό στο ακίνητό σας Κύριο

Περιστατικό εξαπάτησης - Υποδύεται υπάλληλο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας και ζητά χρήματα για να μην κόψει το νερό στο ακίνητό σας

Μετά από ενημέρωση που λάβαμε από συμπολίτες μας ,οι οποίοι μας ανέφεραν πως έτυχαν περιστατικού εξαπάτησης των , από άγνωστο άτομο , το οποίο υποδύεται υπάλληλο της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας και με την επίδειξη ειδοποίησης που συνέταξε ο ίδιος στο κινητό τηλέφωνο του με απώτερο σκοπό να αποσπάσει χρηματικό ποσό ,προκειμένου να μην γίνει άμεση διακοπή του νερού στο ακίνητό τους , σας ενημερώνουμε τα ακόλουθα :

 


1. Ουδέποτε εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας ενημερώνουν τους καταναλωτές της περιοχής μας , μέσω κινητού τηλεφώνου για τυχόν οφειλές προς την επιχείρηση, και την άμεση διακοπή νερού λόγω χρέους .


2. Η ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας ενημέρωσε αμέσως το Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξάνδρειας , για το περιστατικό παραπλάνησης και εξαπάτησης συνδημοτών μας από άγνωστο προσποιούμενο υπάλληλο της επιχείρησης ,με ενδεχόμενο σκοπό την απόσπαση χρημάτων .


3.Η ΔΕΥΑ Αλ καλεί τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να απευθυνθούν αμέσως στη ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας στο τηλ 6979790806 ( Τόκας Σωτήριος Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλ ), καθώς και στο Αστυνομικό Τμήμα της Αλεξάνδρειας μόλις αντιληφθούν το οποιοδήποτε περίεργο περιστατικό από αγνώστους.

 

 

Για την ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας


Τόκας Σωτήριος Πρόεδρος ΔΕΥΑ Αλεξάνδρειας

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας