Πρωταπριλιάτικο συμπέρασμα: Tον θέλετε τον έφιππο Μέγα Αλέξανδρο!

Πρωταπριλιάτικο συμπέρασμα: Tον θέλετε τον έφιππο Μέγα Αλέξανδρο!

Καλό σας μήνα! Πρωταπριλιά έχουμε σήμερα και το έθιμο με τα καλοπροαίρετα ψέματα που λέμε μόνο σήμερα, καλά κρατεί.
Σε κάποιες περιοχές, θεωρούν ότι όποιος καταφέρει να ξεγελάσει τον άλλο, θα έχει την τύχη με το μέρος του όλη την υπόλοιπη χρονιά!

 

Mε σοβαρό τρόπο λέγονται τα πιο πετυχημένα αστεία και με αστείο τρόπο οι μεγαλύτερες αλήθειες.

 

Το σημερινό Πρωταπριλιάτικο ψέμα του Alexandriamou.gr, που είναι θεσμός κάθε χρόνο τέτοια μέρα, είναι γεγονός ότι σας άρεσε, αποτελεί ευσεβή πόθο και ελπίζουμε ότι κάποια στιγμή θα αποτελεί μια όμορφη πραγματικότητα!

 

H εξαγγελία του Δημάρχου Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτη Γκυρίνη είναι πραγματική και καταγεγραμμένη, δηλαδή ότι θα αποκτήσει η μοναδική πόλη της Ελλάδας με το όνομα Αλεξάνδρεια τον δικό της έφιππο Μέγα Αλέξανδρο σε μια εμβληματική κατασκευή στην πόλη της Αλεξάνδρειας, μια απαίτηση εδώ και χρόνια των Αλεξανδρινών πολιτών θα πάρει κάποια στιγμή, σύντομα ελπίζουμε, “σάρκα και οστά”.

 

Αν κρίνω από τα μηνύματά σας και τα τηλεφωνήματά σας (από απανταχού της γης Ημαθιώτες), τον θέλετε τον έφιππο Μέγα Αλέξανδρο, στο χέρι του Δημάρχου Παναγιώτη Γκυρίνη είναι να το κάνει πράξη, δίνοντας στην πόλη ένα τοπόσημο και επιτέλους ένα brandname-τουριστικό προϊόν που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να εξαργυρωθεί με τη βοήθεια του τουριστικού marketing προς όφελος των δημοτών και σε συνάρτηση με όμορες τουριστικές περιοχές.

 

Εν αναμονή λοιπόν, Δήμαρχε...να είμαστε όλοι καλά και του χρόνου!

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας