Στέφανος Κασσελάκης από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας: ¨Θα υπηρετήσω άμισθος τον Ελληνικό λαό¨ (φώτο-βίντεο) Κύριο

Στέφανος Κασσελάκης από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας: ¨Θα υπηρετήσω άμισθος τον Ελληνικό λαό¨ (φώτο-βίντεο)
Συνοδευόμενος από βουλευτές και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης περπάτησε στον πεζόδρομο της Αλεξάνδρειας, μίλησε με πολίτες και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
 

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ βρέθηκε σε καφέ του κέντρου της πόλης, μιλώντας με τον κάθε έναν τους πολίτες ξεχωριστά και ανταλλάζοντας απόψεις για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

 

Απαντώντας σε ερωτήσεις της δημοσιογράφου του ALEXANDRIAMOU.GR κ. Έφης Καραγιάννη για το τι εννοεί όταν μιλάει για προοδευτικές λύσεις, ο κ. Κασσελάκης τόνισε ότι δεν θα εισπράξει ποτέ χρήματα από τον ελληνικό λαό είτε πρόκειται για βουλευτική είτε για πρωθυπουργική αποζημίωση και τα χρήματα που δικαιούται θα τα κάνει δωρεά σε οργανώσεις που επιτελούν κοινωνικό σκοπό.

 

Ο κ. Κασσελάκης χαρακτήρισε «έγκλημα» αυτό που γίνεται με την ΕΒΖ και τόνισε ότι θα στηρίξει τον πρωτογενή τομέα και τους αγρότες, όπως και την βελτίωση των σιδηροδρομικών υποδομών.

 

Ο εξαγωγικός χαρακτήρας της πρωτογενούς παραγωγής είναι ένα στοίχημα για την Ελλάδα, είπε και δεσμεύτηκε ότι:

 

Ο ΕΛΓΑ θα παραμείνει στο δημόσιο και θα ενισχυθεί.


Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ θα σταθεί δίπλα στους παραγωγούς τεύτλων για να γυρίσει στην Ελλάδα η παραγωγή ζάχαρης.

 

O Στέφανος Κασσελάκης μίλησε για τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου, υπενθύμισε ότι πριν τις βουλευτικές εκλογές είχε επισκεφθεί τη Βέροια και τη Νάουσα, μαζί με τον Αλέξη Τσίπρα, και τότε είχαν γίνει αποδέκτες των διαμαρτυριών των αγροτών απέναντι στην κυβέρνηση για το ζήτημα των αποζημιώσεων.

 

«Οι αγρότες αναλαμβάνουν ένα πολύ μεγάλο ρίσκο και το Κράτος πρέπει να είναι δίπλα σας ώστε να επιβιώσετε από την Κλιματική Αλλαγή», τόνισε ο κ. Κασσελάκης απευθυνόμενος στους πολίτες της Αλεξάνδρειας, και συνέχισε: «Εσείς μπορεί να μην με ξέρετε καλά, αλλά να ξέρετε κάτι. Εγώ ξέρω εσάς. Ξέρω τι τραβάτε, ξέρω τι δικαιοσύνη που θέλετε στην καθημερινότητά σας, ξέρω την αξιοπρέπεια που αξίζετε στην καθημερινότητά σας και θα έχετε μία κυριολεκτικά άμεση επαφή με την ηγεσία του κόμματος και όλοι μαζί θα δώσουμε λύσεις στον ελληνικό λαό. Είμαστε εδώ για εσάς».

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας