Στον Δήμο Αλεξάνδρειας δωρίζουν το ιστορικό ΚΟΝΑΚΙ οι κόρες του αείμνηστου Δημάρχου Δ. Βετσόπουλου Κύριο

Στον Δήμο Αλεξάνδρειας δωρίζουν το ιστορικό ΚΟΝΑΚΙ οι κόρες του αείμνηστου Δημάρχου Δ. Βετσόπουλου

Στο δημοτικό συμβούλιο Aλεξάνδρειας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 25 Μαϊου 2022 ο δικηγόρος και ιστορικός κ. Ιωάννης Μοσχόπουλος δημοσιοποίησε την ιστορική απόφαση
που πήραν οι δύο κόρες του αείμνηστου Δημάρχου Δ. Βετσόπουλου να δωρίσουν στο Δήμο της Αλεξάνδρειας το μεγαλύτερο μέρος του οικοπέδου όπου βρίσκεται το ιστορικό ΚΟΝΑΚΙ, ένα κτίριο που αποτελεί σημείο αναφοράς στην ιστορία του τόπου μας.

 

Όπως αναφέρθηκε οι κόρες του Δ. Βετσόπουλου σεβόμενες την επιθυμία του πατέρα τους να αφήσει κάτι στον τόπο που εργάστηκε και υπηρέτησε, προέβησαν σε αυτή τη δημοσιοποίηση, με τη μόνη τους επιθυμία όταν αυτό ανοικοδομηθεί(χωρίς χρονικό περιορισμό), να είναι να μην αλλάξει η όψη του κτιρίου και να γίνεται ελεύθερα χρήση του οικοπέδου από τους πολίτες για δράσεις πολιτισμού.

 

Ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας κ. Παναγιώτης Γκυρίνης αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά την είδηση - κίνηση προσφοράς και ευχαρίστησε τις κόρες του αείμνηστου Δ. Βετσόπουλου, όσο και τον κ. Μοσχόπουλο για το θετικό αποτέλεσμα και την καθοριστική συνδρομή του καθώς η δωρεά του οικοπέδου μπορεί να αποτελέσει λύση και για την επέκταση του Δημαρχείου.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας