Τα δώρα του Άϊ Βασίλη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας-Ευχαριστήριο Κύριο

Τα δώρα του Άϊ Βασίλη στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο – Νηπιαγωγείο Αλεξάνδρειας-Ευχαριστήριο

Στον απολογισμό της χρονιάς που έφυγε και στο άνοιγμα των δώρων του Αϊ –  Βασίλη κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο,  πιστεύουμε , εμείς , οι μαθητές – μαθήτριες , γονείς και εκπαιδευτικοί του Ειδικού Δημοτικού – Νηπιαγωγείου Αλεξάνδρειας ότι είναι η πιο καλή και κατάλληλη  στιγμή να ευχαριστήσουμε για τα δώρα πού δέχτηκαν τα παιδιά μας στις γιορτές των Χριστουγέννων.

       Θέλουμε να ευχαριστήσουμε συνανθρώπους μας επαγγελματίες  αλλά και συλλογικότητες και κοινωνικές δομές που πρόσφεραν τα δώρα τους και  κυρίως έδωσαν απλόχερα στα παιδιά μας αγάπη ,χαρά και φώτισαν τα πρόσωπά τους με πολλά και  μεγάλα χαμόγελα.

     Θέλουμε να ευχαριστήσουμε κατά χρονολογική σειρά :

 • τον Πρόεδρο του ΚΑΠΗ κ .Παντόπουλο Αθανάσιος για την πρόσκληση   να στολίσουμε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο του ΚΑΠΗ  ,τους εργαζόμενους στο ΚΑΠΗ , ιδιαίτερα τη Δντρια του   κ.Μερόπη Ιωαννίδου  για  την αγάπη που απλόχερα χάρισαν στους μαθητές /τριες μας  αλλά και για τα κεράσματα και τα δώρα που μας έδωσαν . Επίσης και τη Χορωδία του ΚΑΠΗ που γιαμια ακόμη φορά τραγούδησε τα κάλαντα με τους μαθητές/τριές μας.
 • Το Κέντρο Εκπαίδευσης Αεροπορίας Στρατού στο Αεροδρόμιο Αλεξάνδρειας και ιδιαίτερα τον Ταξίαρχο κ .Δημόπουλο Χρήστο που μαζί με ανώτερους Αξιωματικούς του στρατοπέδου επισκέφτηκαν το σχολείο μας και προσέφεραν  πλούσια δώρα και γλυκίσματα στους μαθητές/τριές μας ενώ η μπάντα του στρατοπέδου έπαιξε Χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ήταν μια όμορφη εκδήλωση και ο Ελληνικός Στρατός έδειξε  για μια ακόμη φορά το  κοινωνικό πρόσωπο αγάπης ,προσφοράς και αλληλεγγύης  που τόσο ανάγκη το έχουν οι μαθητές/τριές μας αλλά και η πατρίδα μας .

 • Τη Φιλόπτωχο Φιλοπρόοδο Γυναικών Αλεξάνδρειας και το Τοπικό Τμήμα Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που για μια ακόμη χρονιά με πολύ  αγάπη και μεγάλη διάθεση προσφοράς ανέλαβαν να στηρίξουν τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μας  με δώρα για τους μαθητές/τριές μας  και συγχρόνως ετοιμάζοντας έναν πλούσιο μπουφέ. Είναι γνωστή η προσφορά της  Φιλόπτωχου Φιλοπρόοδου Γυναικών

Αλεξάνδρειας σε ζητήματα στήριξης και αλληλεγγύης σε πολλούς τομείς  καθώς επίσης και του τμήματος Αλεξάνδρειας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την κοινωνική του προσφορά αλλά και για την ενημέρωση που συχνά κάνει για θέματα Πρώτων Βοηθειών  . Ευχαριστούμε όλα τα μέλη ,αλλά  ιδιαίτερα την κ. Κατερίνα Βέτσιου από τη Φιλόπτωχο και τον κ.Στεφανάκη Κώστα πρόεδρο του Τοπικού Τμήματος  του Ερυθρού Σταυρού για την αμεσότητα αλλά και για τη συνεχή στήριξη στις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε κατά καιρούς .Είμαστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουν να προσφέρουν όπως αυτοί πολύ καλά ξέρουν  .

 • Τη θεατρική Ομάδα του Δήμου Αλεξάνδρειας που μέλη της ντύθηκαν Ξωτικά, Χιονάνθρωποι και Τάρανδοι και μοίρασαν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά με πολύ κέφι και διάθεση
 • To κατηχητικό της Χριστιανικής Εστίας του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Αλεξάνδρειας «Η ΚΙΒΩΤΟΣ» που για μια ακόμη χρονιά  έδειξαν την αγάπη τους  και  μοίρασαν  δώρα στους μαθητές/τριές μας και στους εκπαιδευτικούς του σχολείου  .
 • Τους συνεργάτες της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, κ. Καρανικοπούλου Φιλιώ και  κ. Πανταζόπουλο Θωμά που μαζί με την κ.Γεωργία Κισικίδου ιδιοκτήτρια του καφέ «Γιαρντίμ»     ετοίμασαν και προσέφεραν πρωϊνό στους μαθητές/τριές μας με  όμορφες, γευστικές απολαύσεις  μαζί με χυμούς και με  δώρα. Με  πολύ καλή οργάνωση και με πολύ  αγάπη  από την περιποίηση του  προσωπικού του κκαφέ ‘’ΓΙΑΡΝΤΙΜ ’’ οι μαθητές/τριες πέρασαν όμορφα, χαρούμενα, τραγούδησαν,  χόρεψαν και ένιωσαν γιορτινά!
 • Το ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ ΠΛΑΤΣΑ με τα ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ  Ελ.Βενιζέλου 79 Αλεξάνδρεια  για τη δωρεά  στο Σύλλογο Γονέων  του σχολείου μας 300 Ευρώ για τις  ανάγκες των μαθητών/τριών ,αλλά και για το ενδιαφέρον του και την αγάπη του .  Του ευχόμαστε  κάθε προσωπική ,επαγγελματική και οικογενειακή επιτυχία .
 • Το φούρνο «ΠΙΝΑΚΩΤΗ»ΤΟΥ Βασίλη Παπαδόπουλου που όλη τη σχολική χρονιά κάθε πρωϊ προσφέρει το πρωϊνό στα παιδιά μας .
 • Το Δήμο Αλεξάνδρειας και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κ Γκιουρτζή Στέφανο που άμεσα έδωσε λύσεις σε σοβαρά κτιριακά προβλήματα που αντιμετωπίσαμε τον τελευταίο διάστημα .
 • Τον κ.Καραπατσάκη Νίκο για τη δωρεάν Βιντεοσκόπηση της Χριστουγεννιάτικης γιορτής ( γα μια ακόμη φορά) και για την εγγραφή και  προσφορά  DVD για τον κάθε μαθητή/τρια μας του σχολείου .
 • Το ζαχαροπλαστείο «ΛΟΥΞ» στην Αλεξάνδρεια για την προσφορά του μελομακάρονα για τους μαθητές /τριες αλλά και για τις εκδηλώσεις του σχολείου .
 • Το Χονδρικό Εμπόριο Ζαχαρωδών ΜΑΤΕΟ –ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΚΑΙ ΣΙΑ  ΟΕ  για την προσφορά, για άλλη μια φορά, χυμούς στους μαθητές/τριες και για τις εκδηλώσεις του σχολείου

              Μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί ευχόμαστε σε όλους για τη νέα χρονιά Υγεία, Υγεία, Υγεία ,Χαρά, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία   και Αγάπη για το συνάνθρωπό μας.  Ευχόμαστε  το 2019  να είναι  μια χρονιά της  ελπίδας και της αισιοδοξίας για ένα καλύτερο μέλλον. Μια χρονιά που το “εγώ” θα δώσει αμετάκλητα τη θέση του στο “εμείς” και η αγάπη, η  προσφορά, η στήριξη και η αλληλεγγύη του ανθρώπου προς τον άνθρωπο, θα χαρακτηρίζουν τις σκέψεις και τις πράξεις  μας.
Με συλλογικότητα, με θετικές σκέψεις και αλληλεγγύη  πιστεύουμε  ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις  δυσκολίες  να σταθούμε όρθιοι και δυνατοί .

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας