Τα ελληνικά προϊόντα που κατέκτησαν από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας όλο τον κόσμο Κύριο

Τα ελληνικά προϊόντα που κατέκτησαν από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας όλο τον κόσμο

Μακεδονικά πιπεράκια, ψητά μανιτάρια, πιπεριές με γέμιση τυριού αλλά και πάστες πιπεριάς με τυρί φέτα μπαίνουν στο τραπέζι μας και συνδυάζονται σε λαχταριστά πλατό, πίτσες και δροσερές σαλάτες, ενώ απογειώνουν παραδοσιακά πιάτα, όπως μια τάρτα ή ένα σπετζοφάι! Και το καλύτερο απ’ όλα είναι πως όλα αυτά γίνονται εύκολα και γρήγορα. Αρκεί να έχουμε στο ντουλάπι μας τα αυθεντικά προϊόντα almito!
Όσοι αγαπούν τις αυθεντικές μεσογειακές γεύσεις αλλά και αυτοί που επιλέγουν αυστηρά και μόνο φυσικά προϊόντα, βρίσκουν στη σειρά ορεκτικών almito, της εταιρίας Almi Foods, τον απόλυτο συνδυασμό νοστιμιάς και ποιότητας. Φτιαγμένα από αγνά υλικά της ελληνικής γης, γεμίζουν το τραπέζι μας με γνώριμα, παραδοσιακά αρώματα και προσθέτουν επιπλέον γεύση στις συνταγές μας.

Τα ορεκτικά almito παντρεύουν την άριστη ποιότητα των πρώτων υλών της ελληνικής γης σε γευστικούς συνδυασμούς που μπορούν να σταθούν τόσο στο καθημερινό τραπέζι όσο και σε ένα πιο γιορτινό. Ταιριάζουν ιδανικά με κρασί, αλλά κάνουν το ίδιο καλή παρέα με την μπίρα, το ούζο και το τσίπουρο. Αναβαθμίζοντας από μια απλή μακαρονάδα και μια ελληνική σαλάτα μέχρι μια πιο απαιτητική συνταγή, τα προϊόντα almito έχουν ήδη κατακτήσει την Ελλάδα, ενώ παράλληλα ταξιδεύουν  την ελληνική κουλτούρα και παράδοση σε ολόκληρο τον κόσμο. Διατηρώντας το σύνολο της παραγωγής τους στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας, αποδεικνύουν ότι η ελληνική περιφέρεια είναι δυνατή και μπορεί να ξεχωρίσει τόσο εντός όσο και εκτός των συνόρων.

 

 

 

Η εταιρία Almi Foods, από το 1996 που ξεκίνησε, αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και διαρκώς αναπτυσσόμενες ελληνικές βιομηχανίες παραγωγής και διανομής τροφίμων. Έχοντας αποκλειστική συνεργασία με περισσότερους από 200 παραγωγούς ανά την Ελλάδα, έχει καταφέρει να αποτελεί την μεγαλύτερη παραγωγική μονάδα στα Βαλκάνια, εξάγοντας σε 29 αγορές, στην Ευρώπη, την Ασία και την Αμερική περισσότερα από 300 διαφορετικά προϊόντα!

 

 

Νέα vegan προϊόντα
Ακολουθώντας τη διεθνή τάση για πιο χορτοφαγικές και υγιεινές επιλογές, η Almi Foods επενδύει το επόμενο, άμεσο, διάστημα στη δημιουργία νέων συνταγών, οι οποίες θα προστεθούν στο ήδη διευρυμένο portfolio της. Έτσι, πρόκειται σύντομα να λανσάρει μια νέα, vegan, σειρά προϊόντων, στοχεύοντας τόσο στην Ελλάδα όσο και σε επιλεγμένες αγορές του εξωτερικού, οι οποίες παρουσιάζουν στοιχεία δυναμικής ενίσχυσής του vegan κινήματος τα τελευταία χρόνια.

 

Τα προϊόντα almito είναι διαθέσιμα στις περισσότερες μεγάλες αλυσίδες super market στην Ελλάδα. 

πηγη: olivemagazine.gr

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας