Τίτλοι Ειδήσεων

 

Τιμητική διάκριση στο Σύλλογο Αιμοδοτών Νησίου και στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Παναγιώτη Πατρίκα από το Νοσοκομείο Νάουσας! Κύριο

Τιμητική διάκριση στο Σύλλογο Αιμοδοτών Νησίου και στον Πρόεδρο της Τ.Κ. Παναγιώτη Πατρίκα από το Νοσοκομείο Νάουσας!
 Το Νοσοκομείο Νάουσας διοργάνωσε εθελοντική αιμοδοσία με ιδιαίτερο συμβολισμό στον αύλειο χώρο του Νοσοκομείου, στα πλαίσια εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Αιμοδότη τη Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021.
 

Στη συμβολική εκδήλωση αποδώθηκαν τιμητικές διακρίσεις σε συλλόγους εθελοντών αιμοδοτών σε μια εποχή που σηματοδοτεί μια σταδιακή επιστροφή σε ομαλότητα και κανονικότητα νοσοκομειακής λειτουργίας - με 3 εμβολιαστικές γραμμές και 2 διαφορετικά εμβόλια σε καθημερινή λειτουργία, με το σύνολο του προσωπικού σχεδόν πλήρως εμβολιασμένο, και σε μια περίοδο ύφεσης περιστατικών covid (για όσο αυτό διαρκεί)-.

 

Ένας εκ των συλλόγων ήταν και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Νησίου Ημαθίας και η ¨ψυχή του¨ ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Νησίου κ. Παναγιώτης Πατρίκας που σε συνεργασία με το Νοσοκομείο Νάουσας πέτυχαν την ενεργοποίηση των πολιτών ώστε να δώσουν αίμα, ύψιστη προσφορά προς τον συμπολίτη που βρίσκεται σε ανάγκη.

 

Η πρόσφατη 4η Αιμοδοσία στο Νησί ήταν για μια ακόμη φορά ξεχωριστή, επιτυχημένη και παράδειγμα προς μίμηση χάρη στους Εθελοντές της γιατί χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα μπορούσε να γίνει και να έχει τόσο μεγάλη επιτυχία, η οποία επιτυχία μεταφράζεται σε 306 φιάλες αίμα στο αποθεματικό του Νοσοκομείου Νάουσας.

 

Συγχαρητήρια σε όλους!

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας