Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ λειτουργεί καθημερινά στο κτήριο ¨Τα παιδιά της Άνοιξης¨

Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ λειτουργεί καθημερινά στο κτήριο ¨Τα παιδιά της Άνοιξης¨

Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ λειτουργεί στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» με φορέα υλοποίησης την Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης).


Σκοποί –υπηρεσίες των ΚΔΑΠ-ΜΕΑ είναι:


1) Η δημιουργική απασχόληση παιδιών , εφήβων , ενηλίκων με αναπηρία εκτός σχολικού ωραρίου για αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου με ατομική ή ομαδική δραστηριότητα. Λειτουργούν τμήματα γυμναστικής,πληροφορικής και μουσικοθεραπείας.


2) Ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων καθώς και κοινωνική ένταξη- ενσωμάτωση παιδιών, εφήβων, ενηλίκων με αναπηρία.


3) Στήριξη της οικογένειας ώστε να αντιμετωπιστούν καταστάσεις κοινωνικού αποκλεισμού (Συμβουλευτική) καθώς και αξιολόγηση αναγκών ωφελούμενων και των οικογενειών τους για διασύνδεση και παραπομπή σε αρμόδιες υπηρεσίες όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο. Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής της οικογένειας καθώς απελευθερώνονται από τη φροντίδα του ατόμου Αμεα.


4) Παροχή υγειούς και ασφαλούς παραμονής των ατόμων Αμεα σε κτίριο προσαρμοσμένο σύμφωνα με τις απαιτούμενες τεχνικές προδιαγραφές.


5) Αξιολόγηση αναγκών ωφελούμενων και των οικογενειών τους, καθώς και διασύνδεση-παραπομπή σε αρμόδιες υπηρεσίες όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.


Το ΚΔΑΠ-ΜΕΑ λειτουργεί καθημερινά 16:00-22:30 στην οδό : Ελευθερίου Βενιζέλου& Σταύρου Νιάρχου


(Στο κτήριο ¨Τα παιδιά της Άνοιξης¨)


Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2333022403

 

Πληροφορίες καθημερινά από 16:00 – 20:00


Και στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας