TOEB NHΣΙΟΥ:Υποβολή στοιχείων επικοινωνίας και ρύθμιση οφειλών έως 12-6-2019 Κύριο

TOEB NHΣΙΟΥ:Υποβολή στοιχείων επικοινωνίας και ρύθμιση οφειλών έως 12-6-2019

O TOEB NHΣΙΟΥ ανακοινώνει ότι σύμφωνα με το άρθρο 66 του Ν.4546/2018 :

Α) Όλα τα μέλη υποχρεούνται να υποβάλλουν στον ΤΟΕΒ ΔΗΛΩΣΗ των στοιχείων επικοινωνίας και του Α.Φ.Μ. έως 12-06-2019.
Στους υπόχρεους που δεν θα υποβάλλουν την παραπάνω δήλωση μέσα στην προθεσμία που ορίζεται , επιβάλλεται πρόστιμο ίσο με τις πάγιες εισφορές που οφείλουν για το αντίστοιχο διάστημα καθυστέρησης υποβολής της δήλωσης

Β) Όσοι έχουν μεταβιβάσει , πουλήσει , αγοράσει αγροτεμάχια υποχρεωτικά πρέπει να περάσουν από τον ΤΟΕΒ να το δηλώσουν, προσκομίζοντας την συμβολαιογραφική πράξη ή αποδοχή κληρονομίας στα γραφεία του Οργανισμού.

Γ) Όσοι νοικιάζουν τα χωράφια τους σε τρίτους οφείλουν να υποβάλλουν κοινή δήλωση με τον ενοικιαστή σχετικά με το ποιος έχει συμφωνηθεί να πληρώσει τα ποτιστικά .

Δ) Οι υπερήμεροι οφειλέτες πρέπει να εξοφλήσουν τις ληξιπρόθεσμες οφειλές τους ή να προβούν σε γραπτή ρύθμιση με τον Οργανισμό έως 12-06-2019. Μετά την παρέλευση του διαστήματος αυτού οι ληξιπρόθεσμες οφειλές θα αποσταλούν προς είσπραξη στην οικεία ΔOY χωρίς καμία ειδοποίηση .
Επιπλέον στους υπερήμερους οφειλέτες που δεν θα ανταποκριθούν στα παραπάνω ΔΕΝ θα δοθεί η υποχρεωτική βεβαίωση που πρέπει να προσκομίσουν για την υποβολή της Ενιαίας Αίτησης Ενίσχυσης στον ΟΠΕΚΕΠΕ(ΟΣΔΕ).

Ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ ΝΗΣΙΟΥ
Λώλος Κων.Χρήστος

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας