Τραπέζι στους συνεργάτες του έκανε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης για τα 2 χρόνια από την επανεκλογή του στο Δήμο Κύριο

Τραπέζι στους συνεργάτες του έκανε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης για τα 2 χρόνια από την επανεκλογή του στο Δήμο

Σαν σήμερα: Tην Κυριακή 2 Ιουνίου 2019 στις 19:00, έκλεισαν οι κάλπες του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών και τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα για τα αποτελέσματα στο Δήμο Αλεξάνδρειας ανακοινώθηκαν περίπου στις 21:00 το βράδυ.

 

2 χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την επανεκλογή του Παναγιώτη Γκυρίνη στον δημαρχιακό θώκο αφού οι πολίτες ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους -αν και με πολύ μικρή διαφορά από τον συνδυασμό ¨Αξίζουμε Καλύτερα¨του Κώστα Ναλμπάντη που τερμάτισε δεύτερος- στο πρόσωπο του Δημάρχου Αλεξάνδρειας.

 

Ο λαός του Δήμου Αλεξάνδρειας αποφάσισε και έκρινε ότι η “ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ” θα είναι και πάλι διοίκηση στο Δήμο μας.

 

¨Ο καθαρός λόγος, η εντιμότητα, οι προτάσεις και η γνώση, η εμπειρία αλλά κυρίως η αγάπη για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του, έφεραν τη νίκη.¨ τόνισε ο Δήμαρχος Αλεξάνδρειας μετά τη νίκη του και δεσμεύτηκε ¨Πλέον μένει να κερδίσουμε και τη μάχη με τα προβλήματα του Δήμου μας και να τον κάνουμε δημιουργικό, αποτελεσματικό και ανθρώπινο. Η ψήφος των συμπολιτών μας αποτελεί ψήφο εμπιστοσύνης για το έργο μας αλλά ταυτόχρονα αποτελεί δέσμευση και εντολή να συνεχίσουμε ενωμένοι, όλοι μαζί, στη νέα τετραετία με εντιμότητα, ήθος και συνέπεια.


Δεσμεύομαι προσωπικά ότι θα κάνουμε τα πάντα για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης που επέδειξαν οι συμπολίτες μας.¨

 

Ο Παναγιώτης Γκυρίνης και οι συνεργάτες του Αντιδήμαρχοι, Πρόεδροι και δημοτικοί σύμβουλοι βρέθηκαν στη Λαγόκολλα στην πόλη της Αλεξάνδρειας για να θυμηθούν εκείνη την ημέρα, τον αγώνα που έδωσαν για να φθάσουν στο τελικό αποτέλεσμα της νίκης και να σχεδιάσουν τα επόμενα βήματά τους αφού η ¨Ωρα Ευθύνης¨ θα ανοίξει και πάλι πανιά για τις επόμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

 

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης Γκυρίνης έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι θα είναι και πάλι υποψήφιος Δήμαρχος Αλεξάνδρειας και θα διεκδικήσει εκ νέου την εμπιστοσύνη των πολιτών.

 

Ευελπιστούμε ότι το προσεχές διάστημα οι δημότες θα έχουν δει το πρόγραμμα της δημοτικής αρχής να παίρνει σάρκα και οστά γιατί στην Αυτοδιοίκηση αυτό που μετράει είναι το αποτέλεσμα αφού οι πολίτες το βιώνουν στην καθημερινότητά τους και από αυτό θα κληθούν να πάρουν τις αποφάσεις τους στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας