Θρήνος στην Αλεξάνδρεια για τον άδικο χαμό της 13χρονης που παρασύρθηκε από Ι.Χ. Κύριο

Θρήνος στην Αλεξάνδρεια για τον άδικο χαμό της 13χρονης που παρασύρθηκε από Ι.Χ.

Θρήνος στην Αλεξάνδρεια για τον άδικο χαμό της 13χρονης  Κατερίνας Κ. που παρασύρθηκε από Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με οδηγό ανήλικο το βράδυ

της Παρασκευής 3 Μαρτίου. Δείτε ΕΔΩ

Η νεαρή Κατερίνα Κ. κατέληξε στο αθενοφόρο του ΕΚΑΒ που την μετέφερε με πολλαπλές κακώσεις από το Νοσοκομείο της Βέροιας που είχε μεταφερθεί αρχικά στο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Το χρονικό του θανατηφόρου τροχαίου που σημειώθηκε στη διάβαση πεζών που βρίσκεται στο ύψος του Κέντρου Υγείας Αλεξάνδρειας, λίγα μόλις μέτρα από το σπίτι της νεαρής.

Το βράδυ της Παρασκευής η 13χρονη επιχείρησε να περάσει την διάβαση των πεζών. Εκείνη την στιγμή ο ανήλικος  17χρονος οδηγός από το Νησί Ημαθίας κινούμενος με μεγάλη ταχύτητα (όπως εξακρίβωσε ο ειδικός εμπειρογνώμονας της ΕΛ.ΑΣ από το φρενάρισμα πολλών μέτρων), παρέσυρε την μικρή Κατερίνα ενώ το αυτοκίνητο σταμάτησε την πορεία του στο πρανές του πάρκου μπροστά στο 4ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ο νεαρός οδηγός επιχείρησε να διαφύγει από το συμβάν ειδοποιώντας παράλληλα τον πατέρα του ο οποίος άμεσα έφτασε στο σημείο του ατυχήματος αναλαμβάνοντας την ευθύνη του τροχαίου.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την βαρύτατα τραυματισμένη Κατερίνα Κ. στο Νοσοκομείο της Βέροιας συνοδευόμενη από τον γιατρό υπηρεσίας του Κ.Υ. Αλεξάνδρειας.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η 13χρονη κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος όχι μόνο την οικογένειά της αλλά και ολόκληρη την Αλεξάνδρεια.

Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της μικρής Κατερίνας, ο Θεός να τους δίνει κουράγιο και δύναμη...

Στις 5 το απόγευμα σήμερα Σάββατο 4 Μαρτίου θα γίνει η νεκρώσιμος ακολουθία από τον Μ.Ι.Ν. Κοιμήσεως της Θεοτόκου Αλεξάνδρειας.

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας