Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας-Μπλόκο Νησελίου: Eξαφανισμένοι οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της κυβέρνησης του Ν.Ημαθίας Κύριο

Αγροτικός Σύλλογος Αλεξάνδρειας-Μπλόκο Νησελίου: Eξαφανισμένοι οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της κυβέρνησης του Ν.Ημαθίας

Τις μέρες αυτές που οι αγρότες ολης της Ευρώπης και φυσικά εμείς οι Έλληνες, είμαστε " στο πόδι" αγωνιώντας για την επιβίωση οχι μόνο του κλάδου αλλά και της κοινωνίας, την ώρα που όλη η Ελλάδα μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον αγώνα μας, την ώρα που ακόμη δεν μπορούμε να συνέλθουμε από τα δυνατά συναισθήματα που μας γέμισε η αγάπη του κόσμου της Αθήνας, στο συλλαλητήριο όπου οι αγρότες του δήμου Αλεξάνδρειας και του μπλόκου Νησελιου συμμετείχαν με τρακτέρ στο Σύνταγμα κάνοντας 500 χλμ να βρεθούν εκεί,την εικόνα ανθρώπων όλων των ηλικιών να μας υποδεχονται ακόμη και με δάκρυα, αυτή την ώρα οι ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ της κυβέρνησης του Νομου Ημαθίας έχουν εξαφανιστεί.


Οι ίδιοι βουλευτές πού προεκλογικά απαντούσαν σε όλα τα τηλέφωνα μας, που έταζαν " σίγουρες" λύσεις στα προβλήματα μας, οι ίδιοι που ακομα και ως προσφατα μας διαβεβαίωναν ότι είναι δίπλα μας και ότι έχουν μαλιστα δρομολογήσει της επίλυση προβλημάτων όπως η ειδική ενισχυμένη καλαμποκιού ή οι αποζημιώσεις ΕΛΓΑ, σήμερα είναι εξαφανισμένοι από προσώπου γης, τι και αν είναι και από τον δήμο Αλεξάνδρειας οι δύο τουλάχιστον.
Αλήθεια που κρύβεστε κύριε Βεσυροπουλε, κύριε Μπαρτζώκα κύριε Τσαβδαριδη; Γιατι αρνειστε να επικοινωνισετε μαζί μας,γιατί δεν ενδιαφέρεστε να συναντήθητε μαζί μας και ενώ φυσικά γνωρίζοντας τα δίκαια αιτήματα μας τα οποία διεκδικούμε με όλους τους συναδέλφους πανελλαδικά.


Αν δεν έχετε κάτι να μας πείτε ή αν δεν κάνατε απολύτως τίποτα για όλα αυτά που με τόση ευκολία μας ταζατε ή αν δεν συμφωνείτε με όσα διεκδικούμε βγείτε να μας το πείτε. Τώρα πριν είναι αργά για όλους μας

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας