Εκλογές για νέο Δ.Σ. στον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας Κύριο

Εκλογές για νέο Δ.Σ. στον Αγροτικό Σύλλογο Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας

Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019.

Ο Σύλλογος, με ανακοίνωσή του, γνωστοποιεί για τη διαδικασία και καλεί τους αγρότες της περιοχής να συμμετάσχουν, ώστε να ενισχυθεί η φωνή των αγροτών.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι το ΣΑΒΒΑΤΟ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019 από 10:00 π.μ έως 16:30 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η εκλογική διαδικασία ανάδειξης του νέου ΔΣ (3η κατά σειρά από την ημέρα ίδρυσης του συλλόγου). Καλούμε τους αγρότες του δήμου μας που επιθυμούν ο Αγροτικός Σύλλογος να συνεχίσει να διεκδικεί τη βιωσιμότητα του επαγγέλματος μας να συμμετέχουν ως υποψήφιοι. Όσον αφορά το διαδικαστικό κομμάτι ενημερώνουμε ότι :

– Στην ψηφοφορία μπορούν να λάβουν μέρος όλα τα εγγεγραμμένα μέλη ανεξάρτητα αν είναι ή όχι οικονομικά τακτοποιημένα την ημέρα των εκλογών.

– Εγγραφές νέων μελών θα γίνονται έως και τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου.

– Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή έως και τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου ώρα 18:00 στο γραφείο του συλλόγου ή τηλεφωνικώς με οποιοδήποτε μέλος του ΔΣ

 

Με τιμή το ΔΣ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας