Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας λαμβάνει μέρος στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών Κύριο

Ο Αγροτικός Σύλλογος Γεωργών Δήμου Αλεξάνδρειας λαμβάνει μέρος στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών

Μετά από απόφαση της γενικής συνέλευσης ο σύλλογος μας λαμβάνει μέρος στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις των επόμενων ημερών. 

 

 

 

Η αρχή γίνεται με πορεία τρακτερ και αγροτικων στο κέντρο της Βέροιας στην έδρα της Αντιπεριφερειας και στη συνέχεια στα γραφεία του ΕΛΓΑ τη  ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ η πορεια θα ξεκινησει από τη Καβάσιλα στις 10:00.
 
 
 
 
 
Σε εναρμόνιση με τους συλλόγους της Κεντρικής Μακεδονιας θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη πορεία στη Θεσσαλονίκη όπου για την ακριβή μέρα και ώρα θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση. 
 
 
 
 
 
Ζητούμε τη κατανόηση των κατοίκων της πρωτευουσαςτου Νόμου Ημαθιας για την ολιγοωρη ταλαιπωρία που θα υποστούν, όμως τα ζητήματα που αφορούν τους αγρότες του νόμου αλλά και όλης της χώρας είναι αυτά που μας  αναγκάζουν να διαμαρτυρηθουμε.
 
 
 
 
 
Τέλος καλούμε όλους τους υγείως σκεπτόμενος αγρότες της χώρας να στηρίξουν τις κατά τόπους προσπάθειες διαδηλώσεων είτε μέσω συλλογών είτε μέσω επιτροπών γιατί το αυριο της αγροτικης παραγωγης πρέπει να διασφαλιστεί ΣΗΜΕΡΑ.
 
 
 
              Το ΔΣ

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας