Αναβαθμίζεται το Αλεξανδρινό μίτινγκ σε National Permit και πάει για 18 Μαΐου Κύριο

Αναβαθμίζεται το Αλεξανδρινό μίτινγκ σε National Permit και πάει για 18 Μαΐου

Το 2ο Αλεξανδρινό μίτινγκ αναμένεται να διεξαχθεί τη νέα χρονιά στις 18 Μαΐου.

 

Το Αλεξανδρινό μίτινγκ που διεξήχθη φέτος στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας σημείωσε επιτυχία και αυτό το αναβάθμισε στο καλεντάρι του ΣΕΓΑΣ το 2022.

 

Ήταν μια σημαντική προσπάθεια που διοργανώθηκε από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια, τον Δήμο Αλεξάνδρειας- ΚΕΔΑ και την Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας.

 

Ακόμη πιο θετικό ήταν το ανακατασκευασμένο Στάδιο της πόλης, ένα πολύ όμορφο γήπεδο, ικανό να φιλοξενήσει μίτινγκ στίβου. Αυτό ήταν που έκανε και τον ΣΕΓΑΣ να αναβαθμίσει το μίτινγκ για του χρόνου και να το βάλει στην κατηγορία national permit. Εκτός απροόπτου το 2ο Αλεξανδρινό μίτινγκ θα διεξαχθεί στις 18 Μαΐου στην Αλεξάνδρεια.

 

Ένας αγώνας που γίνεται στη μνήμη του Γιώργου Πάντου, ενός ανθρώπου που πρόσφερε για πολλές δεκαετίες στον αθλητισμό της περιοχής και έφυγε ξαφνικά φέτος από τη ζωή χτυπημένος από τον Covid-19.

 

Ένας από τους ανθρώπους που «τρέχουν» τον αγώνα είναι και ο γιος του, ο προπονητής Θωμάς Πάντος.

 

Ν’ αναφέρουμε ότι το 1ο Αλεξανδρινό μίτινγκ είχε διεξαχθεί στις 11 Ιουνίου και είχαν σημειωθεί αρκετές καλές επιδόσεις, παρά το γεγονός ότι στο μεγαλύτερο μέρος δεν είχαν βοηθήσει οι καιρικές συνθήκες.

 

 

www.sportime.gr

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας