Η Συνέντευξη Τύπου για το Διεθνές ¨2ο Αλεξανδρινό Μίτινγκ Στίβου¨-Το κάλεσμα του Προέδρου της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας Μανώλη Σταυρή(βίντεο) Κύριο

Η Συνέντευξη Τύπου για το Διεθνές ¨2ο Αλεξανδρινό Μίτινγκ Στίβου¨-Το κάλεσμα του Προέδρου της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας Μανώλη Σταυρή(βίντεο)

Συνέντευξη τύπου για το Διεθνές Μίτινγκ Στίβου με τον διακριτικό τίτλο ¨2ο Αλεξανδρινό Μίτινγκ¨ που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αλεξάνδρειας την Τετάρτη 18 Μαϊου δόθηκε σήμερα Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου στη φιλόξενη σάλα του HOTEL MANΘΟΣ στην Αλεξάνδρεια.

 

Oικοδεσπότης και ομιλητής, ο Πρόεδρος της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας κ. Μανώλης Σταυρής, ο οποίος εξέφρασε την προσδοκία ότι το ¨2ο Αλεξανδρινό Μίτινγκ¨ θα αποτελέσει φέτος μία από τις κορυφαίες αθλητικές διοργανώσεις η οποία θα προάγει τον Αθλητισμό αλλά και τον τόπο μας.

 

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας ευχαρίστησε την Περιφέρεια καθώς και την Αντιπεριφέρεια Ημαθίας για τα γρήγορα αντανακλαστικά της και την προσφορά υλικοτεχνικού εξοπλισμού για την αναβάθμιση του σταδίου της πόλης μας αξίας 80.000ευρώ.

 

Επίσης έκανε κάλεσμα σε εθελοντές, τοπικούς φορείς, παράγοντες και επιχειρηματίες να πλαισιώσουν και να αγκαλιάσουν το μεγάλο αυτό αθλητικό γεγονός που μετά την επιτυχία του 1ου Αλεξανδρινού Μίτινγκ - Στη μνήμη του Γιώργου Πάντου- αναβαθμίστηκε από το ΣΕΓΑΣ σε Διεθνές.

 

Η Αλεξάνδρεια κέρδισε αυτή την αναβάθμιση καθώς βελτιώθηκαν οι αθλητικές εγκαταστάσεις και τελειοποιήθηκε το Δημοτικό Στάδιο και κυρίως το ταρτάν του γηπέδου.

 

Το φίλαθλο κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δει από κοντά μεγάλα ονόματα και εξαιρετικούς αθλητές που διαπρέπουν στο αθλητικό στερέωμα.

 

Όλοι πρέπει να σταθούμε αρωγοί στην προσπάθεια και να είμαστε εκεί, σε ένα σπουδαίο γεγονός για τον τόπο μας που αξίζει να στηριχθεί.

 

Δείτε τις δηλώσεις του Προέδρου της ΚΕΔ Αλεξάνδρειας για το ¨2ο Αλεξανδρινό Μίτινγκ¨ :

 

 

 

 

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας