Ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η Έφη Κολοκυθά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κύριο

Ασημένιο μετάλλιο κέρδισε η Έφη Κολοκυθά στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα

Το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ανδρών/Γυναικών ολοκληρώθηκε χθες στο Πράβετς της Βουλγαρίας με την Ελληνική αποστολή να κατακτά 14 μετάλλια (6-6-2) στο σύνολο και επτά στη δεύτερη ημέρα με την δική μας Έφη Κολοκυθά να κερδίζει ασημένιο μετάλλιο.

Η αθλήτρια του Μάκη Πάντου κατέλαβε την δεύτερη θέση στο μήκος με 6,41 μ., λίγες εβδομάδες από την καλή παρουσία της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων, ενώ είχε μεγάλα άκυρα άλματα.

Η ίδια με δημοσίευση της στα social media σχολίασε: «Το πολυπόθητο ρεκόρ δεν ήρθε παρόλα αυτά όμως πετύχαμε σημαντικά πράγματα!» ενώ συνεχάρη τον προπονητή της Θωμά Πάντο, για ότι έχουν καταφέρει μέχρι τώρα και ευχαρίστησε θερμά τον γιατρό της Μανώλη Παπακώστα SportsClinic Thessaloniki , τον φυσιοθεραπευτή της ΣΕΓΑΣ Δημήτρη Χριστοδούλου και το Melispa Massage Evosmos που μαζί τους έχει ξεπεράσει όλους της τους τραυματισμούς που παρουσιαστήκαν στην πορεία της και φυσικά στη διατροφολόγο της Ειρήνη Μπαρμπαρούση ... «ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ για τη συνέχεια» αναφέρει στο κλείσιμο της ανάρτησης της.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας