Δυο χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο για το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Δυο χρυσά μετάλλια και ένα χάλκινο για το Αθλητικό Σωματείο ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Με 2 χρυσά μετάλλια, ένα χαλκινο και νέα ατομικά ρεκόρ για τους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες του Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ Ν. Ημαθίας ΑΙΓΕΣ ΒΕΡΓΙΝΑ είναι ο απολογισμός του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Παρά Στίβου που διοργανώθηκε από την ΕΘΝΙΚΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΑΤΟΜΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΕΣ στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

 

Συγκεκριμένα ο αθλητής Τουλίκας Νίκος για 9η συνεχή χρονιά στέφθηκε Πανελλήνιος Πρωταθλητής στα 10.000μ και στα 5.000μ, στην κατηγορία Τ20, ο Ραφαήλ Παπαδόπουλος κατέκτησε την 3η θέση και χάλκινο μετάλλιο στα 100μ (κατηγορία Τ12) ενώ οι αθλητές Πορφύρης Νεόφυτος, Ταραλάς Σωτήρης, Θεοχαρόπουλος Νίκος και οι αθλήτριες Μπιτζιου Χριστίνα, Παπαναστασίου Αγγελική και Τσουλτζίδου Ντινα σημείωσαν νέα ατομικά ρεκόρ στα 100μ, στο μήκος και στην σφαίρα στην κατηγορία Τ20 αντίστοιχα.

 

Τελευταίος αγώνας αύριο για τον νέο μας αθλητή Γκούβη Βασίλη όπου θα αγωνιστεί στα 100μ και στην Σφαίρα στην κατηγορία ΙΙ3 (ΑΥΤΙΣΜΟΣ) και ο Τουλίκας Νίκος στα 1500μ στην Ημερίδα Στίβου ΑμεΑ ΕΛΠΙΔΑ στο Καυτατζόγλειο Στάδιο.

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας