Τι αποφάσισε η ΕΠΣΗ για το παιχνίδι κυπέλλου Τρίκαλα - Αγκαθιά Κύριο

Τι αποφάσισε η ΕΠΣΗ για το παιχνίδι κυπέλλου Τρίκαλα - Αγκαθιά

Την συνέχιση του επαναληπτικού αγώνα της ημιτελικής φάσης του κυπέλου της ΕΠΣΗ μεταξύ Τρικάλων - Αγκαθιάς, από το 35ο λεπτό που διεκόπη από τον διαιτητή Μαλούτα, αποφάσισε η πειθαρχική επιτροπή της Ένωσης, η οποία συνεδρίασε την Παρασκευή.

Επίσης με χρηματικά πρόστιμα τιμωρήθηκαν οι δύο ομαδες, καθώς και οι παράγοντες της Νίκης Αγκαθιάς, Δημήτρης και Αριστείδης Ματσούκας.

Έτσι ο προγραμματισμένος για την Τετάρτη 17/4 τελικός του κυπέλλου, μετατίθεται για μετά το Πάσχα, αφού η συνέχεια του αγώνα Τρίκαλα-Αγκαθιά θα παιχτεί την ημέρα που ήταν προγραμματισμένος ο τελικός.

Να θυμίσουμε τι έγραψε στο Φύλλο Αγώνα ο διαιτητής μετά την διακοπή του παιχνιδιού που έγινε την Τετάρτη 3 Απριλίου:

«Στο 35' του αγώνα, σε φυσική διακοπή, εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο ο πρόεδρος της ομάδας "ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ" Ματσούκας Δημ. πηδώντας τα κάγκελα από την κερκίδα και μιλώντας στους ποδοσφαιριστές του, τους είπε να αποχωρήσουν από το γήπεδο.

Έπειτα κατευθύνθηκε προς εμένα και με απείλησε λέγοντάς μου τις φράσεις: "διέκοψέ το τώρα και θα δεις τι θα πάθεις, θα σε γ** αύριο μ** Μαλούτα". Επίσης μου επιτέθηκε φραστικά και ο δηλωθείς  ως εκπρόσωπος της ομάδας "ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ" Ματσούκας Μ. με τις φράσεις: "άντε γ** βλ**, μ**, θα σε γ** π**".

Φώναξα τους βοηθούς μου και κατευθυνθήκαμε στα αποδυτήρια. Εκεί μας επιτέθηκε εκ νέου ο κος Ματσούκας Δημ. και χτυπώντας την πόρτα των αποδυτηρίων έσπασε το τζάμι. Αφού πέρασαν 10' ενημέρωσα τους παράγοντες των ομάδων ότι ο αγώνας θα συνεχιστεί.

Την ώρα που άνοιξα την πόρτα να βγω από τα αποδυτήρια, είδα φιλάθλους, παράγοντες και ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων να εμπλέκονται μεταξύ τους. Έγινε γενική σύρραξη έξω από τον χώρο των αποδυτηρίων, περίπου πενήντα ατόμων.

Ανάμεσά τους ήταν ο ποδοσφαιριστής της ομάδας "ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ" Γιώργος Κίτσας τον οποίο είδα την ώρα που χτυπούσε κεφαλιά τον δηλωθέν ως εκπρόσωπο της ομάδας "Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ" Λαγογιάννη Αθ.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία από τον παρατηρητή αγώνα. Ωστόσο τα επεισόδια και η σύρραξη ήταν τέτοιας έκτασης που δεν υπήρχε ασφάλεια για τους ποδοσφαιριστές και για εμάς. Ως εκ τούτου έκρινα ότι είναι αδύνατη η συνέχεια του αγώνα».

Alexandriamou.gr
Δημοσιογραφική Ενημερωτική Ηλεκτρονική Εφημερίδα
Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας